Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Α' ΕΠΣ Πιερίας - Όλυμπος Βροντούς - Απάντηση σε επιστολή

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Αγαπητέ κ. Βάνια Κορωνίδη  προς αποκατάσταση της αλήθειας και ενημέρωσης του φίλαθλου κοινού και απαντώντας στην επιστολή που δημοσιεύθηκε πρόσφατα, τα μέλη του Δ.Σ και ο πρόεδρος του Ολύμπου Βροντούς κ. Πανωλής Γεώργιος σας ενημερώνουμε σχετικά με την επιστολή των τριών πρώην προέδρων του Ολύμπου Βροντούς.
Ο Κεραυνός Ολύμπου Βροντούς υπάρχει εδώ και είκοσι χρόνια, παράλληλα δε ο ένας από τους τρεις προέδρους του Ολύμπου Βροντούς διετέλεσε  αντιπρόεδρος του Κεραυνού.

Η φιλοσοφία του Κεραυνού ήταν να ασχοληθεί με τον αθλητισμό και όχι τον πρωταθλητισμό δίνοντας την ευκαιρία  σε πολλούς νέους να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και κατά περιόδους τροφοδότησε με τους καλύτερους του παίκτες, την ομάδα του  Ολύμπου, η οποία τα τελευταία χρόνια απαρτιζόταν κυρίως από παίκτες προερχόμενους από μεταγραφές.
Την τελευταία πενταετία το συμβούλιο του Κεραυνο΄λυ διοικητικά πλαισιώθηκε με καινούρια άτομα και αξιόλογους προπονητές δίνοντας έμφαση στα τμήματα υποδομής. Συνέπεια όλων αυτών ήταν η ομάδα να ανεβεί στην Α΄  ερασιτεχνική κατηγορία και αρκετοί από τους νέους να έχουν αξιοζήλευτη πορεία παρά το νεαρό της ηλικίας τους.
Αντίθετα στη φιλοσοφία της διοίκησης του Ολύμπου  ήταν η απαξίωση των παιδικών τμημάτων και η επάνδρωση της ομάδας με μισθοφόρους.
Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω ήταν η παρακμή της ομάδας του Ολύμπου  και η προσπάθεια διάλυσης της ομάδας του Κεραυνού εμπλουτίζοντας στη συνέχεια την ομάδα του Ολύμπου με ποδοσφαιριστές. Αποκορύφωμα των προσπαθειών αυτών ήταν μέχρι και πλαστογραφία δελτίων του Κεραυνού η οποία αποτράπηκε την τελευταία στιγμή.
Επειδή όμως ζούμε σε μια κοινωνία και επιθυμούμε το καλύτερο γι’ αυτή, μετά από παραίνεση του Δημάρχου  κ. Παπαχρήστου Γρηγόρη, οι δύο πρόεδροι ο κ. Πανωλής Γεώργιος του Κεραυνού και ο κ. Καλαϊτζής Νικόλαος του Ολύμπου επέλεξαν το δρόμο της συνεργασίας  και συμφώνησαν σε συνένωση στις 28 Αυγούστου 2008 με συμφωνία να ανταλλάξουν το αξίωμα του προέδρου στο Δ.Σ
Παράλληλα μέσα σε μία ημέρα ενισχύσαμε την ομάδα του Ολύμπου με δώδεκα παίκτες (και άλλους δέκα νεαρούς τη φετινή χρονιά) του Κεραυνού αποδυναμώνοντας τον Κεραυνό ο οποίος θα λειτουργούσε ως φυτώριο για την ομάδα του Ολύμπου διατηρώντας παράλληλα τα τμήματα υποδομής.
Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας ήταν η άνοδος του Ολύμπου στην Α΄ ερασιτεχνική κατηγορία και η πτώση του Κεραυνού στη Γ΄ κατηγορία.
Ερχόμενοι τον Αύγουστο του 2009 στο τυπικό μέρος της συμφωνίας ο κ. Καλαϊτζής δεν αναλάμβανε την προεδρία (παρά τις παραινέσεις των μελών του Δ.Σ) αξιώνοντας την αλλαγή των μελών του Δ.Σ καθώς και έμμεσα  την διάλυση του Κεραυνού. Έτσι η σύνθεση του Δ.Σ παρέμεινε όπως ήταν.
Παράλληλα άρχισε ένας συκοφαντικός πόλεμος εντυπώσεων και η δημιουργία ενός αρνητικού κλίματος υπονομεύοντας την ομάδα με οποιοδήποτε τρόπο, με τα γνωστά αποτελέσματα.
Θα θέλαμε όμως να αναφέρουμε ότι ο κ. Ν. Καλαϊτζής και ο κ. Ν. Παπανικολάου είναι μέλη του Δ.Σ ακόμη και σήμερα.
Έτσι απλά, αντί για κροκοδείλια δάκρυα, αυτόκλητους σωτήρες, απαξιώτικες εκφράσεις προς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές (μάρτυρες την περασμένη Κυριακή οι φίλαθλοι στο γήπεδο της Βροντούς) και ανούσια δημοσιεύματα, καλό θα ήταν οι τρεις πρώην πρόεδροι να κάνουν και την αυτοκριτική τους.
ΥΓ. Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το καταστατικό, δίνεται η δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να αναλάβουν τις τύχες του Ολύμπου.
Ψηφίζοντας νέα διοίκηση δίνουμε την ευκαιρία σε όλους να ασχοληθούν με τον ιστορικό Όλυμπο Βοηθώντας να βρει το δρόμο του……
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ
Πανωλής Γεώργιος
Λιόλιος Νικόλαος
Νίκου Αθανάσιος
Παχυγιαννάκης Εμμανουήλ
Σπανός Γιάννης
ΚΡΑΧΤΗΣ
(http://kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: