Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Πρωτάθλημα Νέων Β΄ Εθνικής Κατηγορίας - Δύσκολα αλλά δίκαια τη νίκη Πιερικός – Καλαμάτα 1-0

ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009
 
Πολύ δυνατά μπήκαν στο παιχνίδι οι Νέοι του Πιερικού στον αγώνα τους με τους Νέους της Καλαμάτας και στα πρώτα 30 λεπτά  ήταν σαφώς καλύτεροι και δημιούργησαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες.
Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και απείλησαν μία φορά άμεσα την εστία του Πιερικού.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Νέοι  του Πιερικού πίεσαν από το πρώτο λεπτό, είχαν πριν από το γκολ ένα δοκάρι  μετά το γκολ δύο φορές  κοντά σ’ ένα δεύτερο γκολ.
Ήταν μια δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη και αυτό γιατί η ομάδα της Καλαμάτας στάθηκε πολύ καλά και σε ορισμένα χρονικά διαστήματα ήταν καλύτερη.
Οι σπουδαιότερες φάσεις και το γκολ
Στο 9΄ ο Τσικαδέρης έβγαλε από δεξιά την ωραία σέντρα βρήκε το Ντόση, ο τελευταίος έστρωσε τη μπάλα και έπιασε δυνατό σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ πάνω από τη συμβολή δεξιάς καθέτου και οριζοντίου δοκού.
Στο 24΄ ο Καραγκούνης από δεξιά γύρισε τη  μπάλα  στην καρδιά της άμυνας της Καλαμάτας ο Ντόσης δεν υπολόγισε καλά, έκανε άσχημο κοντρόλ και δε μπόρεσε να πιάσει καλό σουτ χάνοντας μια καλή ευκαιρία.
Στο 35΄ ο Κοστρένι  με ωραία ενέργεια  μπήκε στην περιοχή και μόνος με τον τερ/κα Τσιντώτα σούταρε αλλά ο τερ/κας του Πιερικού με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε.
Στο 63΄ πολύ ωραίο σουτ από χτύπημα φάουλ  του Κόϊτς αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Καλαμάτας.
Στο 68΄ ο Μπαρέκας έβγαλε την ωραία σέντρα, ο Μάρκογλου ....έπιασε δυνατή κεφαλιά, η μπάλα αποκρούστηκε και ο Καραγκούνης που καιροφυλακτούσε με σουτ έγραψε το 1-0
Στο 72΄ ο Κόϊτς  σε μοναδικό τετ-α-τετ πλάσαρε αλλά ο τερ/κας απέκρουσε σώζοντας.
Στο 75΄ ο Καραγκούνης μπήκε στην περιοχή αλλά αντί να πασάρει προσπάθησε να τριπλάρει τον προσωπικό του αντίπαλο και χάθηκε και η μπάλα και η μεγάλη ευκαιρία.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ Παπαευσταθίου, Αποστόλου, Λιάρος από τη Θεσσαλονίκη.
Οι συνθέσεις
Πιερικός: Τσιντώτας, Καραγκούνης (90 Παναγιωτίδης), Πανανός, Κραγιόπουλος, Κωτσιόπουλος, Μετενίδης,  Τσικαδέρης (65 Τσιανάκας),   Μιταρέκας, Κόϊτς, Μίγγος, Ντόσης ( 65  Μάρκογλου)
Καλαμάτα: Σπανός, Πιτσιάνης, Μπαστάκος (88 Γιαννακέας), Αποστολίδης, Πινέσης, Φλέσσας, Μανιατέας, Δρακόπουλος, Σεφεράση, Κοστρένι (79 Διαμαντής) , Μπετσίρας (88 Φλέσσας Κ) (ΤΟΠΙΚΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: