Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αν.Ολύμπου - Οργή για την κατάργηση της ελεύθερης διέλευσης των δημοτών από τα διόδια Λεπτοκαρυάς

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009


Συμπολίτες και συμπολίτισσες, σήμερα στο Δήμο Αν.Ολύμπου είδαμε την εταιρία με την επωνυμία “ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.”η οποία εκμεταλλεύεται τα διόδια της Λεπτοκαρυάς, να προσπαθεί να καταργήσει την ελεύθερη διέλευση των δημοτών μας εντός του Δήμου μας. Αυτό απλά μας εξόργισε αν μη τι άλλο!! Η Δ.Ο. μας το έχει πει πολλές φορές πως θα είναι απέναντι σε ότι είναι κατά ως προς την ανάπτυξη αυτού του τόπου, και σίγουρα σε τέτοιες αυθαίρετες συμπεριφορές.

Καλούμε λοιπόν την εταιρία “ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.” να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της ως προς το παράπλευρο οδικό δίκτυο εκτός της εθνικής οδού για τις μετακινήσεις των δημοτών μας εντός του Δήμου μας, διότι τέτοιο οδικό δίκτυο δεν υπάρχει όπως ισχυρίζεται η ίδια.
Επίσης καλούμε όλους τους Πιερείς να αντιδράσουμε σε κάθε ενδεχόμενο, ο νομός μας από ένας νομός μεγάλης πολιτιστικής κληρονομιάς και φυσικού κάλλους να μετατραπεί σε ένα νομό γνωστό για τα Διόδια του. Δεν θα επιτρέψουμε σε καμιά περίπτωση ο νομός μας να γίνει μια απέραντη Διοδούπολη!!!
Τέλος θα ήθελα εκ’ μέρους της Δ.Ο. μας να ευχαριστήσω και τους τρεις βουλευτές μας στην Πιερία, τον Γιάννη Αμοιρίδη, τον Θανάση Παπαγεωργίου και την Μαρία Μίχου για την άμεση αντίδραση τους στο συγκεκριμένο πρόβλημα, καθώς και την κυβέρνηση όπου δια του αρμόδιου Υφυπουργού κ. Μαγκριώτη σταμάτησε αυτή η αυθαίρετη είσπραξη διοδίων από τους δημότες του Δήμου Ανατολικού Ολύμπου.
Εκ μέρους της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αν.Ολύμπου
Ο Γραμματέας
Μυλωνέρος Νικ. Δημήτριος....
(ΤΟΠΙΚΗ)

ΚΡΑΧΤΗΣ
(http://kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: