Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Στηρίζουν Ντόρα


Επιστολή στήριξης της υποψηφιότητάς της για την προεδρία της Ν.Δ έστειλαν στη Ντόρα Μπακογιάννη 40 συνδικαλιστές της εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από όλη την Ελλάδα, φίλοι του τέως υπουργού Παιδείας  Άρη Σπηλιωτόπουλου. Μεταξύ αυτών και ο Διευθυντής της Α/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας Ιωάννης Δάφκος, η πρόεδρος του Συλλόγου των δασκάλων στην Πιερία Φρειδερίκη Βάσσου και το μέλος της ΔΑΚΕ Κατερίνης Σοφία Παζάρα.

DAFKOSΣτην επιστολή τους προς την υποψήφια Πρόεδρο της ΝΔ, οι συνδικαλιστές εκπαιδευτικοί αναφέρουν, μεταξύ άλλων, ότι το εκλογικό αποτέλεσμα της 4ης Οκτωβρίου (το οποίο χαρακτηρίζουν «συντριπτική ήττα») έστειλε στη Νέα Δημοκρατία ένα ηχηρό και σαφές μήνυμα για αλλαγή της οργανωτικής λειτουργίας και της πολιτικής νοοτροπίας της παράταξης.
«Είναι ώρα», σημειώνουν, «να επαναπροσδιορίσουμε τον προγραμματικό μας λόγο και να καταθέσουμε προτάσεις ανασυγκρότησης της παράταξης», σε πολιτικό, ιδεολογικό, λειτουργικό και οργανωτικό επίπεδο.
Στο πλαίσιο αυτό, η Ν,.Δ τονίζουν, οφείλει και πρέπει να παρουσιάσει στους πολίτες ένα νέο διοικητικό μοντέλο αναδιανομής των ευθυνών και των υποχρεώσεων σε ατομικό επίπεδο, ένα νέο σχήμα δράσης, που θα ξεκινά από την περιφέρεια και θα καταλήγει στο κέντρο, ένα σύγχρονο κόμμα που θα συνθέτει και θα αξιοποιεί όλες του τις δυνάμεις, χωρίς αποκλεισμούς, αλλά και χωρίς προσωπικές διαδρομές, που θα δίνει λόγο και ....
αξία στα στελέχη και τους φίλους της, που θα αγκαλιάζει τη νέα γενιά και θα στέκεται στο πλευρό της κοινωνίας.
«Ταυτόχρονα, όμως», προσθέτουν, «θα πρέπει να συμφωνήσουμε στην υιοθέτηση των στρατηγικών που επιβάλλονται από τη δικαίωση της φιλελεύθερης επιλογής και του μεσαίου χώρου και την επιτακτική ανάγκη μιας νέας πολιτικής με έμφαση στην κοινωνική αλληλεγγύη και αξιοσύνη».
YPER_NTORAS«Θέλουμε ένα κόμμα ανοιχτό, πλατύ, πολυσυλλεκτικό», επισημαίνουν, «ένα κόμμα που μπορεί να αγκαλιάσει όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες και που, κυρίως, μπορεί να διασφαλίσει προοπτική εξουσίας. Θέλουμε ένα κόμμα του Μεσαίου Χώρου που έφερε δύο διαδοχικές εκλογικές νίκες στη Νέα Δημοκρατία του Κώστα Καραμανλή».
Και η επιστολή καταλήγει: «Στηρίζοντας διαχρονικά τις πολιτικές επιλογές του επιτυχημένου Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Βουλευτή της Β΄ Αθηνών της ΝΔ κ. Άρη Σπηλιωτόπουλου, στην πορεία προς την εκλογή νέου Αρχηγού της Μεγάλης Δημοκρατικής Φιλελεύθερης Νέας Δημοκρατίας, δηλώνουμε την υποστήριξή μας στην πολιτική πρόταση της κας Ντόρας Μπακογιάννη, πιστεύοντας ακράδαντα ότι υπηρετεί όλες τις προϋποθέσεις εκείνες που θα φέρουν γρήγορα και με σιγουριά τη Νέα Δημοκρατία μπροστά σε νέες νικηφόρες μάχες για την Παράταξή μας και την Ελλάδα».(Πολιτεία)
ΚΡΑΧΤΗΣ
(http://kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: