Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

"καλύτερα Παπάγος παρά με τον Πλαστήρα"

ΤΡΙΤΗ 24-11-2009


Πραγματική απορία στην ευρύτερη αριστερά προκαλεί, ο τρόπος με τον οποίο το ΚΚΕ προσπαθεί να αποκλείσει το διάλογο για τα ακανθώδες ζητήματα που απασχολούν οτν Ελληνικό λαό.
Απορία προκαλεί η "επαναστατική - "τραμπούκικη" αντίδραση.Το σύνθημα «Παλλαϊκός ξεσηκωμός! Κυβέρνηση- πλουτοκρατία- ΝΔ κήρυξαν πόλεμο στο Ασφαλιστικό, στους μισθούς, στο εργασιακό, παντού» που δεσπόζει στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κομμουνιστικής Οργάνωσης Αθήνας του ΚΚΕ στην οδό Θεμιστοκλέους περικλείει την τακτική που θα ακολουθήσει ο Περισσός και το ..«Με πόλεμο απαντάμε στον πόλεμο» αποδεικνύει την πολιτική  γραμμή που χάραξε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ κυρία Αλέκα Παπαρήγα για το Ασφαλιστικό.
Βέβαια σε όλα αυτά έπρε να υπάρχει και η "επαναστατική" αντίδραση και έτσι το ΠΑΜΕ ανέλαβε δράση.Μόνο που αυτή η δράση κάνει σαφές και στον πιό δύσπιστο, ότι το "κόκκινο" πανί για το ΚΚΕ, δέν ήταν ποτέ και δέν έιναι η ΝΔ, αλλά το ΠΑΣΟΚ.Μάλιστα τώρα που αυτό γίνεται 50 μέρες μετά τις εκλογές, έπεσαν παντελώς οι μάσκες.
Δέν μπορεί επι 5,5 χρόνια να μήν κουνιέται φύλλο και τώρα αμέσως (όρα λιμάνι Πειραιά και ασφαλιστικό) να υπάρχει αυτή η αντίδραση.Κανείς δέν λεέι ότι δέν πρέπει να υποστηρίξει το κίνημα τα δικαιώματα των εργαζομένων, μόνο που γίνεται "επιμελώς" με δόλια πρόθεση και μάλιστα με άρνηση συμμετοχής στον διάλογο, που αποτελεί τον πιό "προκλητικό" και "ΑΝΤΙΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΌ" τρόπο.
Απο χτές η "αριστερά" αρχίζει να μαθαίνει νέους τρόπους συνδικαλισμού.. Απο χτές η ευρύτερη αριστερά πρέπει να συνηδιετοποιήσει ότι "τζάμπα" οραματίζεται σύγκλιση στο μέλλον και συναίνεση και συνεργασία στα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τον λαό, τζάμπα ελπίζει στη μελλοντική συνεργασία των "δημοκρατικών δυνάμεων".
Γιατί δέν πιστεύω ότι το ΚΚΕ σήμερα μπορεί να παινεύεται για τη δημοκρατική του λειτουργία,έτσι που πολιτεύονται, με κόμπλεξ υπαρξιακό, προσβάλλοντας τους δημοκρατικούς αγώνες γενεών και γενεών, επαναφέροντας με τον πιό αίσχιστο τρόπο στην πράξη το "τί Πλαστήρας τί Παπάγος ή μάλλον πηγαίνοτας ακόμη παραπέρα..  "καλύτερα Παπαγος παρά με τον Πλαστήρα".
Ξυπνήστε γιατί θα μείνουν μαζί σας, μόνον "τα επαγγελματικά σας στελέχη και οι επαγγελματίες συνδικαλιστές Σας.
Σταμτήστε να μας δείχνεται με τα έργα Σας, τον διακαή πόθο σας "καλύτερα Παπάγος παρά με τον Πλαστήρα" και ο νοών νοείτο...
ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΨΑΛΤΗΣ

ΚΡΑΧΤΗΣ
(http://kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: