Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Επίσκεψη του βουλευτή Θάνου Παπαγεωργίου στο δήμο Πέτρας για τις πρόσφατες καταστροφές από τη νεροποντή

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2009


Το δήμαρχο Πέτρας Μάκη Παπαδημητρίου επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι στο δημαρχείο στην Κάτω Μηλιά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πιερίας Θανάσης Παπαγεωργίου, προκειμένου να ενημερωθεί για τα επίκαιρα θέματα του δήμου και κυρίως για τις καταστροφές που προκάλεσε στην περιοχή η πρόσφατη σφοδρή νεροποντή. Μετά το πέρας της σύσκεψης οι δύο άνδρες προέβησαν σε δηλώσεις.

Ο κ. Θάνος Παπαγεωργίου :

"Επισκέφθηκα το δήμο Πέτρας, το δήμο μου, και το δήμαρχο, και ....θέλω να τον ευχαριστήσω προκαταβολικά, για να συζητήσουμε τα επίκαιρα θέματα που αφορούν τις καταστροφές, οι οποίες έχουν επέλθει εξαιτίας της θεομηνίας, αλλά και τα γενικότερα προβλήματα, προκειμένου να συντονιστούμε, για να δρομολογήσουμε λύσεις και να προχωρήσουμε στην διεργασία επίλυσης των προβλημάτων αυτών. Η συνεργασία προφανώς είναι δεδομένη, την θεωρώ αυτονόητη και για τους λόγους της θεσμικής συμπεριφοράς μου προς το δήμαρχο και στους κατοίκους του δήμου και τις προσωπικές σχέσεις που έχω στην περιοχή, αλλά και λόγω εντοπιότητας με το δήμο Πέτρας. Ευχαριστώ το δήμαρχο και νομίζω ότι θα παλέψουμε τα προβλήματα και θα δρομολογήσουμε σωστά την επίλυση τους σε κοινή συνεργασία και με κοινή θέληση.

Ο κ. Μάκης Παπαδημητρίου :

"Στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον κ. βουλευτή και με όλους τους βουλευτές που θα ακολουθήσουν στη συνέχεια, θεώρησα σκόπιμο να καλέσω τον κ. Παπαγεωργίου, διότι εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφθεί τον δήμο του ως ντόπιος, καταγόμενος από εδώ, για να τον ενημερώσω σχετικά με την πρόσφατη θεομηνία και τις καταστροφές που έχει υποστεί η περιοχή μας. Το ενδιαφέρον του κ. βουλευτή ήταν από την πρώτη στιγμή μεγάλο, με τον οποίον είχαμε επικοινωνήσει αρχικώς από την πρώτη ώρα της θεομηνίας. Επίσης ενημέρωσα τον κ. Παπαγεωργίου και για άλλα τρέχοντα θέματα που αφορούν το δήμο μας. Ήδη έχω παραδώσει στον κ. βουλευτή, όπως θα κάνω και με τους άλλους βουλευτές τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της Νέας Δημοκρατίας, μια σειρά προτάσεων και μελετών που θέλουμε να προωθήσουμε ως δήμος.
Πιστεύω ότι και λόγω εντοπιότητας, αλλά και προσωπικής μου σχέσης με τον κ. βουλευτή ότι οι προτάσεις και οι μελέτες αυτές θα τύχουν άμεσης προτεραιότητας, προκειμένου να λύσουμε ορισμένα προβλήματα του δήμου μας, αλλά και παράλληλα να αναπτύξουμε μια ειλικρινή και πέρα από κόμματα σχέση που θα αποβεί χρήσιμη για τον τόπο μας. Τον ευχαριστώ ιδιαιτέρως".

Δεν υπάρχουν σχόλια: