Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Με μια βίδα και ένα καρφί

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009

www.otoposmou.gr, από την ενότητα "Νοιάζομαι" του Γ.Σ.
Γεια σας κύριε Τσολακίδη

Να σας συγχαρώ για τις μέχρι τώρα ενέργειές σας, άσχετα με το τι σας σούρουν, εσείς συνεχίστε.! Υπάρχει πολύς κόσμος που είναι θετικός στις όποιες ενέργειές σας. Μέχρι τώρα αυτοί που στρέφονται εναντίον σας ποτέ δεν είχαν να αντιμετωπίσουν την όποια ''αντιπολίτευση''. Δεν πήραν χαμπάρι, ότι πλέον ο κόσμος είναι μορφωμένος και έχει ξυπνήσει πια και είναι πιο ενεργός και όχι το κοπάδι τους. Τέλος πάντων, ας αλλάξουμε θέμα.
Ύστερα δεν ξέρουμε ποιος καίει τα δάση μας έτσι; Λέτε να το λέω για πλάκα;
Κεντρική πλατεία Κατερίνης. Έναντι φαναριών. Κάποιος επαγγελματίας, έμπορος, βρήκε τρόπο διαφήμισης. Που; Εδώ σε θέλω! Πόση φαντασία μπορείς να διαθέτεις; Σε αυτό το παρακράτος που κανένας δεν φοβάται ούτε δίκαιο, ούτε νόμο, ούτε τίποτα. Όπως στα παλαιολιθικά χρόνια. Συγγνώμη για τις εκφράσεις μου αλλά δεν μπορώ, δεν αντέχω, έλεος, φτάνει πια!
Ποιος είναι αυτός ο κάφρος, ο βρωμονεοέλληνας, ο αλητήριος, ο κανίβαλος, που ΚΑΡΦΩΣΕ με μια βίδα και ένα καρφί τη διαφήμισή του σε ένα μικρο δεντράκι; Που δεν σέβεται κανέναν και τίποτα στην ζωή του. Μέσα στα μούτρα μας κάνει ότι γουστάρει γιατί δεν φοβάται ΚΑΝΕΝΑΝ. Που είναι η δικαιοσύνη να παρέμβει να τον κλείσει ΜΕΣΑ έστω για ένα μήνα. Να του κλείσει την επιχείρηση για ένα χρόνο αυτόν τον βρωμιάρη. Τι λένε τα παιδιά μας βλέποντας αυτήν την εικόνα, όπου κανείς δεν παρεμβαίνει; Τις προάλλες άκουγα ''όλη η πόλη ένας κήπος", κάπως έτσι; Κάποιους εμπόρους με τα ποτιστήρια να ποτίζουν τα λουλουδάκια μας στον πεζόδρομο. Μπράβο σας αν το πιστεύετε αυτό. Εδώ σας θέλω όμως ΤΩΡΑ.
Να μιλήσω πιο λαϊκά και πιο χοντρά γατί θα σκάσω, Ποιος έχει ΤΑ ....... να τιμωρήσει αυτόν τον κάφρο; Να γίνει ολόκληρο θέμα σε όλη την πόλη! Να ακουστεί αυτός ο ........ και να σηκωθεί να γυρίσει στις στέπες του στην Μογγολία.
Κύριοι περιμένω (Δήμαρχε, Δημοτική Αστυνομία, Δικαιοσύνη)
Το τηλέφωνο που φαίνεται είναι 23510 78975 και 698886086. Δεν ξέρω που ανήκει γιατί στον ΟΤΕ (internet ) που κοίταξα δεν υπάρχει και είναι παράξενο. Γ.Σ.
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: