Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Εμφύλιος για τις πρόωρες

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Οξύνεται η μάχη χαρακωμάτων στη ΝΔ για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών

"Εμφύλιος"

για τις πρόωρες

Οξύνεται η μάχη χαρακωμάτων στη ΝΔ με όλο και περισσότερα «γαλάζια» στελέχη να πετούν το «γάντι» σε όσους εισηγούνται πρόωρη προσφυγή στις κάλπες τον Οκτώβριο. «Όσοι εισηγούνται πρόωρες να το πουν ανοιχτά, να αναλάβουν την ευθύνη», δήλωσε ο στον Αlpha 98,9 ο Σάββας Τσιτουρίδης
«Αν γίνουν τώρα εκλογές δεν θα κάνουν καλό στην παράταξη και στον τόπο», δήλωσε στην ΝΕΤ 105,8 ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο Γιώργος Σουφλιάς που φέρεται να έχει εισηγηθεί στο πρωθυπουργό πρόωρες εκλογές τον Οκτώβριο σήκωσε το «γάντι» και απάντησε στις βολές που δέχεται: «Οι εισηγήσεις μου γίνονται με γνώμονα το καλό του τόπου».
Όσο ο πρωθυπουργός κρατά κλειστά τα χαρτιά του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα επικρατεί αναβρασμός ενώ οι υπουργοί αποφεύγουν να τοποθετηθούν στα σενάρια ανασχηματισμού.
«Πρέπει να κλείσει το θέμα των πρόωρων εκλογών όσο το δυνατόν γρηγορότερα γιατί η εκλογολογία βλάπτει την οικονομία», δήλωσε ο υπουργός Παιδείας, Άρης Σπηλιωτόπουλος.
Εκλογές με φόντο την οικονομία βλέπει το ΠΑΣΟΚ με τον Γιώργο Παπανδρέου να συγκαλεί την Τρίτη πολιτικό συμβούλιο. Την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Παπανδρέου θα απευθύνει ανοιχτή ομιλία στο Θησείο, με αφορμή τη συμπλήρωση 35 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: