Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

Το preview του «Avatar» του James Cameron και στην Ελλάδα

ΤΕΤΑΡΤΗ 12/08/2009

Θυμάστε που σας λέγαμε πριν από λίγο καιρό ότι το preview του πολυαναμενόμενου «Avatar» που ετοιμάζει εδώ και χρόνια ο James Cameron και προβλήθηκε στο πρόσφατο Comic-Con στο Σαν Ντιέγκο άφησε τους πάντες με ανοιχτό το στόμα;

Ο Cameron είχε δηλώσει τότε ότι στις 21 Αυγούστου το συγκεκριμένο απόσπασμα θα προβληθεί σε όσους περισσότερους 3D κινηματογράφους ήταν δυνατόν σε ολόκληρο τον πλανήτη. Η ημερομηνία πλησιάζει και εμείς θα σας δώσουμε όλες τις λεπτομέρειες για το πού, το πώς και το πότε.

Την Παρασκευή 21 Αυγούστου, λοιπόν, οι Έλληνες θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο απόσπασμα και μια ολιγόλεπτη συνέντευξη του Cameron σε 4 προβολές (19:00, 20:00, 21:00 και 22:00) στους πολυκινηματογράφους Odeon Starcity (Νέος Κόσμος), Odeon Πλατεία (Θεσσαλονίκη) και Odeon στο Talos Plaza (Ηράκλειο Κρήτης), όπου δηλαδή υπάρχει η τεχνολογία Dolby 3D. Εννοείται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, οπότε σπεύσατε νωρίς.

Να θυμίσουμε ότι το επιστημονικής φαντασίας «Avatar», που αφηγείται τις περιπέτειες μιας ομάδας από τη Γη στον αφιλόξενο πλανήτη Πανδώρα, ετοιμάζεται εδώ και χρόνια με τη βοήθεια ειδικών καμερών και υπολογιστών που κατασκευάστηκαν αποκλειστικά γι’ αυτήν την ταινία. Όσοι το έχουν δει έχουν πει ότι θ’ αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τις ταινίες και μιλούν για το μεγαλύτερο τεχνολογικό επίτευγμα της δεκαετίας τουλάχιστον.

Να η ευκαιρία να πάρετε μια πρώτη γεύση μέχρι την έξοδο της ταινίας στις 17 Δεκεμβρίου 2009.(ΠΗΓΗ)
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: