Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

19χρονη άφησε την τελευταία πνοή στην κηδεία συνομηλίκου

ΤΕΤΑΡΤΗ 12/08/2009


Στο πένθος βυθίστηκε η κοινωνία του Πολύγυρου Χαλκιδικής, όπου οι κάτοικοι θρηνούν το χαμό δύο 19χρονων -ενός αγοριού κι ενός κοριτσιού- μέσα σε μόλις λίγες ώρες, από το τραγικό παιχνίδι που έμελλε να τους παίξει η μοίρα.
Όλα ξεκίνησαν μετά από το τροχαίο ατύχημα που στοίχισε τη ζωή στον 19χρονο. Ο νεαρός -που υπηρετούσε τη θητεία του- οδηγούσε τα ξημερώματα της Κυριακής το δίκυκλό του, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε μέσα σε λακκούβα που υπήρχε εξαιτίας έργων που εκτελούνται στην περιοχή του Πολυγύρου και τραυματίστηκε. Ένα 24ωρο περίπου μετά το περιστατικό, ο νεαρός υπέκυψε στα τραύματά του, σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου είχε μεταφερθεί.
Ωστόσο κατά τη διάρκεια της κηδείας του άτυχου αγοριού, στην πρωτεύουσα της Χαλκιδικής, 19χρονη φίλη του νεαρού δεν άντεξε τη συγκίνηση, έχασε τις αισθήσεις της και σωριάστηκε στο έδαφος.
Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης που έγιναν από τους γιατρούς του νοσοκομείου Πολυγύρου, η κοπέλα δεν κατάφερε να επανέλθει και εξέπνευσε λίγο μετά τη διακομιδή της.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκο Βασιλειάδη, αιτία θανάτου της 19χρονης είναι η «πνευμονική πύκνωση». Σε κάθε περίπτωση, όπως είπε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, περισσότερο φως αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που θα γίνουν το επόμενο διάστημα.(ΠΗΓΗ)
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: