Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

ΖΙΜΕΝΣ , το ΠΑΣΟΚ, η νέα εξεταστική ,η ΝΔ και το δίλημμα του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ


ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009
Σε σύσταση νέας εξεταστικής επιτροπής προσανατολίζεται το ΠΑΣΟΚ, λόγω των νέων στοιχειων για την υπόθεση ΖΙΜΕΝΣ.
Σύμφωνα με έγγραφα που ήρθαν στο Υπουργείο και έχουν μεταφραστεί, προκύπτουν στοιχεία για αρκετά στελέχη της κυβέρνσης και τις σχέσεις τους με τις μίζες της ΖΙΜΕΝΣ για την περίοδο 2004 - 2007.
Θυμόμαστε βέβαια τί έλεγε η κυβέρνση γιαυτή την περίοδο. Οτι δέν υπάρχει κανένα θέμα.
Τώρα όμως υπάρχει σοβαρό δίλημμα για τον Κ Καραμανλή.
Να προχωρήσει σε ανασχηματισμό και να παρατείνει τη θητεία της κυβέρνησής του έως το Μάρτιο ή να προχωρήσει άμμεσα σε πρόωρες εκλογές, φοβούμενος ότι θα ξεσπάσει εναντίον της κυβέρνησης η λάθος θέση της στο θέμα της ΖΙΜΕΝΣ.
Διότι τώρα στελέχη αρχίζουν να μουρμουρίζουν στην κυβέρνηση και να λένε "ότι ήταν λάθος η θέση της στο θέμα της εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο ΖΙΜΕΝΣ "γιατί, εάν προκύψουν στοιχεία για στελέχη της, θα δικαιωθεί το ΠΑΣΟΚ που ήθελε και επεμενε στην σύσταση εξεταστικής επιτροπής ακόμη και εάν προέκυπταν στοιχεία σε δικά του στελέχη.
Δηλαδή στα απλά Ελληνικά ο Γιώργος Παπανδρέου θα αποδείξει στον Ελληνικό λαό ότι θέλει πραγματική κάθαρση και η κυβέρνηση του Καραμανλή "συγκάλυψη".
Και δέν είναι δυνατόν να πειστεί πιά και ο πιό καλοποραίρετος πολίτης για το αντίθετο αφού τα στοιχεία έρχονται πιά επίσημα απο την Δικαιοσύνη και έτσι ο κ Καραμανής δέν θα έχει άλλοθι και θα είναι εκτεθιμένος λόγω της θέσης που πήρε με την σαφή κάλυψη στελεχών του, λέγοντας ότι το σκάνδαλο ΖΙΜΕΝΣ φορά μόνο το ΠΑΣΟΚ.
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: