Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

ΠΑΟ: «Καμία συζήτηση για μεταγραφή»

ΤΕΤΑΡΤΗ 12/08/2009
Επίσημη θέση πήρε η ΠΑΕ για το θέμα που μονοπωλεί τις συζητήσεις και δεν είναι άλλη από τη δήλωση του Σωτήρη Κυργιάκου ότι δε συναντήθηκε ποτέ με τη διοίκηση των «πρασίνων».
Σε επίσημη επίσημη ανακοίνωση το απόγευμα της Τρίτης 11 Αυγούστου, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός υποστηρίζει ότι συναντήθηκε με τον παίκτη αλλά μίλησαν μόνο για τη δικαστική διαμάχη των δύο πλευρών που υπάρχει σε εκκρεμότητα και όχι για τη περίπτωση μεταγραφής του Κυργιάκου στους «πράσινους».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Πριν από ένα μήνα ο ποδοσφαιριστής Σωτήρης Κυργιάκος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα γραφεία του. Σκοπός της συνάντησης ήταν η εξεύρεση λύσης στην οικονομική απαίτηση που έχει ο Παναθηναϊκός από τον ποδοσφαιριστή.
Παρότι η συνάντηση διεξήχθη σε φιλικό κλίμα, δεν υπήρξε ταύτιση απόψεων σε ότι αφορά την εκκρεμοδικία. Ως εκ τούτου η διαφορά θα λυθεί μέσω της δικαστικής οδού. Ουδεμία συζήτηση έγινε περί μεταγραφής του ποδοσφαιριστή στον Παναθηναϊκό, μιάς και είναι σαφές ότι όσο υπάρχει οικονομική διαφορά και δικαστική διαμάχη με έναν ποδοσφαιριστή, ο Παναθηναϊκός δεν διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του». (ΠΗΓΗ)
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: