Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Olympus Party 2009 - Τρεις παραμυθένιες βραδιές στη σκιά του Ολύμπου

ΤΡΙΤΗ 07.07.2009 - ΠΗΓΗ ΕΔΩ!!

Με αφετηρία την πραγματοποίηση εκδηλώσεων συναρτώμενων με τα ενδιαφέροντα των δημοτών, που καλλιεργούν τη συλλογικότητα και ενεργοποιούν δημιουργικά τους δημότες κάθε ηλικίας και ιδιαίτερα τους νέους, εκδηλώσεις που προάγουν τον τοπικό πολιτισμό, το φετινό πολιτιστικό καλοκαίρι στο Δήμο Δίου περιλαμβάνει εικαστικές τέχνες, θέατρο, μουσική, χορό, ιστορία.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε το "Olympus Party 2009", στις 3, 4 και 5 Ιουλίου, ένας θεσμός πλέον, καθώς πραγματοποιείται επιτυχώς, εδώ και επτά χρόνια στο Ρέμα της Αγίας Τριάδας.

Το ψυχαγωγικό τριήμερο που περιλάμβανε γνωστούς και αγαπημένους καλλιτέχνες σε συνδυασμό με το ιδανικό τοπίο με την μοναδική φυσική ομορφιά έδωσε τη δυνατότητα σε όσους συμμετείχαν να δραπετεύσουν από την καθημερινότητα και τη συνήθεια. Το πάρτι δίπλα στο ποτάμι, κάτω από τον Όλυμπο, το βουνό των θεών, των μύθων και των Μουσών κράτησε τρεις μέρες.

Ξεκίνησε την Παρασκευή το βράδυ 3 Ιουλίου με τον καταξιωμένο καλλιτέχνη Αλκίνοο Ιωαννίδη. Για να συνεχίσει το Σάββατο με την αγαπητή σε όλους Χαρούλα Αλεξίου ενώ ολοκληρώθηκε την Κυριακή με τον δικό μας Δήμο Αναστασιάδη.

Παρέες και πηγαδάκια παντού, κιθάρες, φωτιές, ψητά και μουσική, νότες κεφιού και χαράς διασκέδασαν χιλιάδες επισκέπτες. Όσοι βρέθηκαν εκεί έζησαν αξέχαστες και ανέμελες στιγμές ενώ ένα τεράστιο χαμόγελο ικανοποίησης υπήρχε αποτυπωμένο στην έκφραση των παρευρισκομένων μετρώντας παράλληλα, τις μέρες για το επόμενο Olympus Party....

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)


Δεν υπάρχουν σχόλια: