Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Μεγάλη πυρκαγιά σε αποθήκες στον Ασπρόπυργο - Μάχη με τις φλόγες

ΤΡΙΤΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 - ΠΗΓΗ ΕΔΩ!!

Σε εξέλιξη παραμένει από τις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σε αποθηκευτικούς χώρους εταιρίας στην περιοχή Άγιος Ιωάννης Κορυτσάς Ασπροπύργου. Μάχη με τις φλόγες δίνουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Συγκεκριμένα, η φωτιά μαίνεται σε πέντε αποθήκες της εταιρίας «Πλαίσιο». Σύμφωνα με εκπρόσωπο της πυροσβεστικής, εστίες φωτιάς φαίνεται να ξέσπασαν ταυτόχρονα σε δύο ή τρία σημεία του συγκροτήματος των κτιρίων της επιχείρησης.

Από την Πυροσβεστική εξετάζεται η εκδοχή του εμπρησμού. Τα αίτια, ωστόσο, θα διερευνηθούν αφού ολοκληρωθεί το έργο της κατάσβεσης από επιτροπή εμπειρογνωμόνων.

Στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 15 πυροσβεστικά οχήματα με 45 πυροσβέστες.

Όπως επισήμανε η εταιρία Πλαίσιο σε ανακοίνωσή της, η πυρκαγιά δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τις κεντρικές εγκαταστάσεις της Μαγούλας που πρόσφατα εγκαινιάστηκαν. Όπως σημειώνεται, αφορά σε δύο μικρές περιφερειακές αποθήκες στον Ασπρόπυργο Αττικής, η μια εξολοκλήρου κενή και η δεύτερη με μικρή ποσότητα εμπορευμάτων και εξοπλισμού. Και οι δύο αποθήκες ήταν πλήρως ασφαλισμένες και η ζημιά που προέκυψε σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης.

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: