Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Κυριακή στο Βόλο ο Γιώργος

ΤΡΙΤΗ 7/7/2009-ΠΗΓΗ ΕΔΩ!!

Κυριακή στο Βόλο ο Γιώργος

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου την ερχόμενη Κυριακή 12 Ιουλίου επισκέπτεται το Βόλο.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέλεξε το Βόλο για να συμμετέχει στις εργασίες της εκδήλωσης που διοργανώνεται την ίδια μέρα πανελλαδικά από τις Νομαρχιακές Επιτροπές του ΠΑΣΟΚ με θέμα «Πράσινη Ανάπτυξη και Τουρισμός|».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ξενία στο Βόλο στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής.
Οι προετοιμασίες βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, ενώ αργά χθες το απόγευμα οι στενοί συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ενημέρωσαν σχετικά το κομματικό επιτελείο της Μαγνησίας και τους βουλευτές για την άφιξη του Γιώργου Παπανδρέου.
H απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου να βρεθεί την Κυριακή στο Βόλο ασφαλώς και δεν είναι τυχαία, καθώς συνδέεται άμεσα και με τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013 και την επιλογή να αναδειχθεί η περιβαλλοντική τους διάσταση μέσα από συγκεκριμένες δράσεις για «πράσινους αγώνες».
Πρόσφατα ο Γιώργος Παπανδρέου, παρουσιάζοντας την ολοκληρωμένη πρόταση του ΠΑΣΟΚ για την Πράσινη Ανάπτυξη, είχε τονίσει ότι «η κρίση αποτελεί ευκαιρία να ανατρέψουμε ένα αναπτυξιακό μοντέλο που θα στηρίζεται στην Πράσινη Ανάπτυξη και θα σημαίνει επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας».
Το «πράσινο» αναπτυξιακό σχέδιο προβλέπει μεταξύ άλλων προτάσεις για την πράσινη μεταρρύθμιση του φορολογικού συστήματος, τη δημιουργία «Πράσινου» Ταμείου, το αυτόνομο υπουργείο Περιβάλλοντος, καθώς και ΕΣΠΑ και επενδυτικό νόμο που θα αποτυπώνουν τις νέες προτεραιότητες. «Η πράσινη ανάπτυξη σημαίνει σύγκρουση με τον παραδοσιακό κρατισμό, τα πελατειακά δίκτυα, τον συγκεντρωτισμό» είχε υπογραμμίσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. που αναμένεται και από το Βόλο να απευθύνει κάλεσμα στην Πολιτεία, επιχειρήσεις, εργαζόμενους, πολίτες, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις να συμμετέχουν ενεργά στην Πράσινη Ανάπτυξη.

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: