Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Θρίλερ με Καραγκούνη!

ΤΡΙΤΗ 7/7/2009 - ΠΗΓΗ ΕΔΩ!!

Θρίλερ με Καραγκούνη!

Πικρή γεύση άφησε στις τάξεις του Παναθηναϊκού το φιλικό με την Βασιλεία. Δεν ήταν τόσο η ήττα με 2-0 αλλά ο τρόπος από τον οποίο προήλθε, ενώ ήταν καταφανέστατα τα κενά στην άμυνα. Και δεν είναι μόνο αυτό... Η αποβολή του Γιώργου Καραγκούνη ίσως αποδειχτεί... μοιραία, αν και μέχρι στιγμής κανείς δεν είναι σε θέση να πει με σιγουριά πότε θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής.
Η ποινή εξαρτάται από τα όσα θα γράψει στην έκθεσή του ο διαιτητής της αναμέτρησης. Γεγονός είναι ότι πολύ δύσκολα θα αποφύγει την ποινή της μιας αγωνιστικής, ωστόσο η ερμηνεία του σχετικού κανονισμού λέει ότι θα την εκτίσει την πρώτη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, στην Κρήτη, κόντρα στον Εργοτέλη, έστω κι αν μεσολαβούν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.
Αυτό συνέβη και πρόπερσι στην περίπτωση της αποβολής του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο τελευταίο φιλικό κόντρα στη Λάτσιο, αλλά βέβαια τότε συνέπεσε κιόλας το πρώτο παιχνίδι να είναι η πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό.
«Συμφώνησαν με Μπιέρσμιρ»
Οπως και να χει, επιβεβλημένη θεωρείται η ενίσχυση της αμυντικής γραμμής για τον Παναθηναϊκό και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται οι άνθρωποι του συλλόγου. Οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Ματίας Μπιέρσμιρ, για 4ετές συμβόλαιο έναντι 500.000 ευρώ ετησίως σύμφωνα με τον σουηδικό Τύπο. Το μόνο που δεν έχει διευκρινιστεί είναι εάν θα ενταχθεί τώρα ή το Δεκέμβριο, όταν και λήγει το συμβόλαιό του, στο δυναμικό της ομάδας.
Ο αθλητικός διευθυντής της Γκέτεμποργκ, Χάκαν Μιλντ, μιλώντας στην «Sportbladet» τόνισε πως δεν υπάρχουν ακόμη επαφές με τον Παναθηναϊκό. «Δεν έχουμε ακούσει τίποτα από τον Παναθηναϊκό. Το μόνο που ξέρουμε είναι πως διαπραγματεύονται με τον Ματίας», είπε, ενώ ερωτηθείς αν πρόθεση του συλλόγου είναι να πωληθεί ο παίκτης ή να εξαντλήσει το συμβόλαιό του, απάντησε: «Δεν ξέρω. Δεν ξέρουμε τι πρόταση μπορεί να γίνει».
Ο 22χρονος άσος αποχώρησε με μυϊκό τραυματισμό από την αναμέτρηση της ομάδας του με τη Χάλμσταντ για το σουηδικό πρωτάθλημα τη Δευτέρα, αλλά δεν φαίνεται να ανησυχεί μήπως αυτή η ατυχία «χαλάσει» την άμεση μετακίνησή του στο «τριφύλλι». «Ένιωσα ένα σφίξιμο, που γινόταν όλο και πιο έντονο. Ξεκουράστηκα μόνο για λίγες ημέρες μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ελπίδων και ήμουν επιβαρημένος. Δεν ανησυχώ όμως. Δεν πιστεύω πως θα με εμποδίσει από το να αγωνίζομαι», είπε στον σουηδικό Τύπο.
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: