Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Γ. Παπανδρέου: Αλαζονική η στάση της ΝΔ


ΤΡΙΤΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009 - ΠΗΓΗ ΕΔΩ!!

Αλαζονική χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου τη στάση της ΝΔ απέναντι στο εκλογικό αποτέλεσμα, καθώς όπως σημείωσε, παρά την ήττα «δεν αλλάζει τίποτα», εκτιμώντας παράλληλα πως ο Κώστας Καραμανλής δεν μπορεί να κάνει σοβαρές ανατροπές, «μιας και πρέπει να ανατρέψει την ίδια του τη φύση».

Κατά τη συνεδρίαση του Επιτελικού Κύκλου Οικονομίας του Κινήματος, ο Γ. Παπανδρέου παρατήρησε πως το μόνο που μπορεί να κάνει ο πρωθυπουργός είναι επικοινωνιακές κινήσεις χωρίς βάθος.

Όπως επεσήμανε, η νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 7ης Ιουνίου είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που έκανε, με την αντιπολίτευση που άσκησε, και τις προγραμματικές του προτάσεις.

Το ΠΑΣΟΚ φάνηκε ότι έχει αξιόπιστη πρόταση τόσο για να βγάλει την χώρα από την κρίση, αλλά και για μια ευνομούμενη πολιτεία, τόνισε ο κ. Παπανδρέου, σημειώνοντας πως το ΠΑΣΟΚ συνέδεσε την κατάσταση στην οικονομία με τον τρόπο λειτουργίας του κράτους, την ανομία και την ατιμωρησία.

Αναφερόμενος στην ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία, ο Γιώργος Παπανδρέου διαπίστωσε ευρωπαϊκή αμηχανία -θεσμική και πολιτική- απέναντι στις εξελίξεις, ενώ εκτίμησε ότι η νίκη του ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα και του σοσιαλιστικού κόμματος στην Μάλτα "επιφορτίζει" τα δύο κόμματα με το βάρος να "περάσουν" ένα διαφορετικό κλίμα στην Ευρώπη. Οι σοσιαλδημοκράτες, τόνισε, δεν πρέπει να "βράζουν" στην μιζέρια της ξενοφοβίας, που θέλουν να περάσουν οι συντηρητικοί.

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: