Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Παρασκήνιο από το χθεσινό Δ.Σ: Συμφώνησαν Τζίγγερ - Θανάσης σε «απεριόριστο μπάτζετ » και αμφέβαλλαν για Αντωνίου!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΜΑΙΟΥ 2009

Βαθιά το χέρι» Κύριοι μέτοχοι να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Το μπάτζετ πρέπει να είναι απεριόριστο», είπε ο Θανάσης όταν ο αδερφός του Παύλος πρότεινε ταβάνι τα 25 εκ. ευρώ

Βαθιά το χέρι

Κύριοι μέτοχοι να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Το μπάτζετ πρέπει να είναι απεριόριστο, είπε ο Θανάσης όταν ο αδερφός του Παύλος πρότεινε ταβάνι τα 25 εκ. ευρώ. Τον λόγο πήρε ο Τζίγγερ που είπε: συμφωνώ με την πρόταση του Θανάση, απεριόριστο!.

Στη συνέχεια, βέβαια, συμφωνήθηκε το μπάτζετ να είναι τουλάχιστον 20 εκ. ευρώ συν τα όποια χρήματα μπουν από τις πωλήσεις παικτών (Τζιόλης, Μόρις, Κλέιτον, Σιμάο, Μάντζιος).

Ας προχωρήσουμε έτσι

Όσον αφορά το θέμα προπονητή, δεν τέθηκε από κανέναν μέτοχο για να φύγει ο Τεν Κάτε. Αντίθετα, υπήρχαν κάποιες χλιαρές ενστάσεις για τον Κώστα Αντωνίου, οπότε Θανάσης και Τζίγγερ συμφώνησαν και πάλι!

Έχω μια ένσταση όσον αφορά τις σχέσεις του προπονητή με τον Αντωνίου, είπε ο Τζίγγερ με τον Πατέρα να τον καθησυχάζει λέγοντας: αυτό θα το ρυθμίσω εγώ.

Έτσι, τον λόγο πήρε ο Θανάσης και είπε: ναι, ο Αντωνίου δεν έχει κάνει καλά τη δουλειά του, με τον Τζίγγερ, ωστόσο, να κλείνει το θέμα και να λέει: ασ το, Θανάση,ας προχωρήσουμε έτσι.

Δηλώσεις, εξουσία και ρόστερ

Από εκεί πέρα, συμφωνήθηκε να σταματήσουν οι δηλώσεις των μετόχων που κάνουν κακό στην ομάδα, ενώ ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Πατέρας, βγήκε πιο δυνατός μετά το τέλος του Δ.Σ αφού εξουσιοδοτήθηκε να είναι οαπόλυτος άρχοντας που θα τρέχει όλα τα θέματα της ομάδας.

Όσον αφορά το ρόστερ αυτό θα περιλαμβάνει 24 παίκτες (δύο λιγότεροι από πέρυσι), ενώ στο τραπέζι δεν έπεσαν ονόματα. Απλά ειπώθηκε πώς θα γίνουν 4-6 μεταγραφές σε συγκεκριμένες θέσεις (στόπερ, αριστεροπόδαρος μέσος, επιθετικός, δεξί μπακ και μπορεί τερματοφύλακας).

Ξυλάς: Έρχονται οι... καρποί από Αντωνίου

Ο μέτοχος του πολυμετοχικού, Γιάννης Ξυλάς, ήταν απών από το χθεσινό Δ.Σ καθώς βρισκόταν στο εξωτερικό για επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ο κ. Ξυλάς απέστειλε, ωστόσο, επιστολή στα μέλη του συνεδρίου με την οποία εξέφρασε τη στήριξή του σε Αντωνίου, Τεν Κάτε.

Αναλυτικά η επιστολή:

Θα ήθελα να πω, ότι παρ όλο που η χρονιά είναι εν πολλοίς αποτυχημένη εφόσον δεν επιτύχαμε 2 από τους 3 στόχους μας, θεωρώ ότι το ισοζύγιο της προσφοράς του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή είναι θετικό.

Η ομάδα φέτος σε αρκετά παιχνίδια έδειξε αρετές που είχαμε χρόνια να δούμε και είχαν τη σφραγίδα του προπονητή. Δεν είχε βέβαια σταθερότητα και αυτό οφείλεται σαφέστατα και στον ίδιο, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στην διαχείριση του υλικού και τις σχέσεις του με τους παίκτες. Από τις εξηγήσεις που έδωσε πρόσφατα, αντιλαμβάνομαι ότι έχει πλήρως εντοπίσει τις αιτίες των προβλημάτων και μιας και είναι αναμφισβήτητα ένας ιδιαίτερα ευφυής άνθρωπος, έχει ήδη βρει τις απαντήσεις.

Ο Τεχνικός Διευθυντής έθεσε σε σωστές βάσεις (και έγκαιρα για αυτή την μεταγραφική περίοδο) την οργάνωση του τμήματος scouting και πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να δρέψουμε τους καρπούς των προσπαθειών του από δω και στο εξής.
Είμαι υπέρ της παραμονής και των δύο, για την ολοκλήρωση του διετούς σχεδιασμού που όλοι εμείς άλλωστε αποφασίσαμε στην αρχή της περιόδου.

Συντάκτης: Αλέξανδρος Μηνδρινός

Πηγή:sportdog

Δεν υπάρχουν σχόλια: