Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Ομαδικός βιασμός τουρίστριας στην Πάρο

Espresso News
Ομαδικός βιασμός τουρίστριας στην Πάρο

Βιάσαν ομαδικά και λήστεψαν τουρίστρια έξω από την εκκλησία της Εκατονταπυλιανής, στην Πάρο! Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία του κυκλαδίτικου νησιού από το βιασμό 50χρονης Φινλανδής από τρεις νεαρούς αλλοδαπούς την ώρα που εκείνη βρισκόταν στο χώρο του αλσυλλίου του ιερού ναού, στην Παροικιά.

Το περιστατικό συνέβη στις 7.00 το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, όταν η ανυποψίαστη γυναίκα δέχτηκε την επίθεση των ανδρών. Oπως κατήγγειλε η ίδια στους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, οι δράστες την ακινητοποίησαν με τη χρήση βίας, της έκλεισαν το στόμα για να μην ακουστούν οι φωνές της και στη συνέχεια τη βίασαν ομαδικά. Αφού τελείωσαν την πράξη τους, οι αλλοδαποί δεν δίστασαν να της αρπάξουν την τσάντα της, μέσα στην οποία υπήρχε το διαβατήριό της και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα.

Αμέσως μετά την καταγγελία, οι αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών. Τελικά, λίγες ώρες αργότερα και μέσα στα όρια του Αυτοφώρου, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις νεαρούς, υπηκόους Πολωνίας, ως δράστες της επίθεσης. Εναντίον των νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν ενώπιον της εισαγγελέας Πρωτοδικών Σύρου.

Σημειώνεται ότι ο ομαδικός βιασμός της Φινλανδής έρχεται να προστεθεί στη λίστα των εγκληματικών ενεργειών που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στις Κυκλάδες.


kraxtis-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: