Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Τρόμος στην καλή κοινωνία!


Οταν ο «κυρ Αλέκος» μαζί με τον κατά πέντε χρόνια μικρότερο αδελφό του ξεκινούσε, πριν από περίπου τρία χρόνια, το «γραφείο ερωτικών ραντεβού» με Ρωσίδες μέσω αγγελιών, κανείς δεν φανταζόταν ότι θα κατέληγε να έχει ουσιαστικά το μονοπώλιο στη σεξουαλική εκμετάλλευση αλλοδαπών γυναικών στην Αττική. Οι δύο Αλβανοί όμως κατάφεραν με καλή οργάνωση να φτάσουν την επιχείρησή τους στην κορυφή, να ελέγχουν σχεδόν όλη την πιάτσα και να έχουν ετήσιο τζίρο 3.500.000 ευρώ!

Πρόσφατα, μάλιστα, επέκτειναν τη δραστηριότητά τους και εκμεταλλευόμενοι την εταιρεία σκαφών αναψυχής που είχαν στήσει προκειμένου να ξεπλένουν τα χρήματα από το trafficking διοργάνωναν και κρουαζιέρες στα νερά του Σαρωνικού με τη συνοδεία αιθέριων υπάρξεων. Οι τιμές, βέβαια, ήταν λίγο τσιμπημένες, αφού εκτός από την έξτρα εξυπηρέτηση εξασφάλιζαν και την απόλυτη εχεμύθεια που απαιτούσαν οι «κύριοι» με τα χοντρά πορτοφόλια που ήταν η συνήθης πελατεία στις εκδρομές με τους πολυτελείς πλωτούς οίκους ανοχής.

Ο… επίγειος όμως παράδεισος τόσο για τα δύο αδέλφια όσο και για τα τρανταχτά ονόματα της υψηλής κοινωνίας που έκαναν το… λάθος να επιλέξουν να «ψωνίσουν» από τις «εταιρείες» των Αλβανών αδελφών τέλειωσε προχθές το πρωί. Με συντονισμένη επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Skipper» οι άνδρες του τμήματος Antitrafficking της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής κατάφεραν να εξαρθρώσουν ολόκληρη τη συμμορία και να συλλάβουν τρία κορυφαία «στελέχη» και δέκα μέλη της οργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ!!

kraxtis-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: