Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

«Γαλάζιος» εμφύλιος για τη διαρροή προς τον ΛΑ.Ο.Σ.

«Γαλάζιος» εμφύλιος για τη διαρροή προς τον ΛΑ.Ο.Σ.

"Η" 22/5

Βγήκαν «μαχαίρια» στην προχθεσινή συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, καταδεικνύοντας ότι οι αντιπαραθέσεις που ξεκίνησαν με την ανακοίνωση του ευρωψηφοδελτίου στην συγκεκριμένη οργάνωση εδράζονται και σε βάσεις και πως όλα αυτά έχουν προκαλέσει ένα βαρύ κλίμα στο «γαλάζιο» στρατόπεδο της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ήταν εμφανές το κλίμα ηττοπάθειας αλλά και η έλλειψη διάθεσης για ενότητα μεταξύ των κορυφαίων τοπικών στελεχών, πολλοί εκ των οποίων αντάλλαξαν βαρύτατους- ακόμη και υβριστικούς- χαρακτηρισμούς.

σκηνες << Παρουσία του Αντ. Σγαρδέλη από τη Ρηγίλλης και του βουλευτή Σ. Τσιτουρίδη, που έχει οριστεί υπεύθυνος για τον συντονισμό του προεκλογικού αγώνα στη συμπρωτεύουσα, εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους με επίκεντρο τη διαφαινόμενη μεγάλη διαρροή ψηφοφόρων από τη ΝΔ προς τον ΛΑ.Ο.Σ.

Παριστάμενοι βουλευτές ζήτησαν από τον Νομάρχη Θεσσαλονίκης, Π. Ψωμιάδη να αποκηρύξει δημοσίως τον ΛΑ.Ο.Σ. γιατί όπως είπαν η ενδυνάμωση του κόμματος του Γ. Καρατζαφέρη ευνοεί ουσιαστικά το ΠΑΣΟΚ, άποψη που έχει διατυπώσει δημοσίως (σε προχθεσινή συνέντευξή του) και ο Σ. Τσιτουρίδης.

Ο Νομάρχης αντέδρασε απρόβλεπτα και στράφηκε κατά των βουλευτών που του το ζήτησαν, με αποτέλεσμα να ειπωθούν κουβέντες οι οποίες δεν συνηθίζεται να λέγονται σε συνεδριάσεις της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ. Το αποτέλεσμα ήταν να τους αφήσει όλους σύξυλους ο Π. Ψωμιάδης και να αποχωρήσει χολωμένος.

kraxtis-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: