Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Καταστροφή κεραιών κινητής τηλεφωνίας

Πέμπτη, 28 Μάϊος 2009


"Είδα το βίντεο για τους πολίτες που κατέστρεψαν τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας και σαν τεχνικός πόνεσε η καρδιά μου!
Καταρχάς πρόκειται τουλάχιστον η πρώτη που φαίνεται της cosmote για αδειοδοτημένη εγκατάσταση, άρα νόμιμη. Επομένως οι κύριοι που ανέβηκαν και...

παραβίασαν τις εγκαταστάσεις, πραγματοποίησαν αδίκημα.
(Οι εικόνες που βαρούσαν με βαριοπούλες τα κάτοπτρα, τις κεραίες και τα μηχανήματα ήταν πολύ σκληρές για να τις δω....).

Σε μια άλλη χρονική στιγμή, φαίνεται ότι παραβιάζουν μία πόρτα από ταράτσα για να φτάσουν την κεραία. Αυτό προφανώς δείχνει ότι δεν είχαν την άδεια του ιδιοκτήτη του οικήματος για να έχουν πρόσβαση στην ταράτσα, άρα και πάλι παραβίασαν την ιδιοκτησία της πολυκατοικίας και της εταιρίας κινητής. Άρα και πάλι αδίκημα!

Τέλος, να πω ότι πολύ απλά μπορούν οι εταιρείες στη συγκεκριμένη περιοχή να κλείσουν για λίγες ώρες τις κεραίες τους και να νεκρώσουν οι ασύρματες επικοινωνίες αφού οι κάτοικοι δε χρειάζονται τα κινητά!

Σε γενικές γραμμές ισχύει ότι όσες παραπάνω κεραίες έχουμε για μία περιοχή, τόσο μικρότερη ακτινοβολία εκπέμπει η κεραία ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ.

Μη ξεχνάμε ότι εάν δεν έχουμε καλό σήμα και θέλουμε να μιλήσουμε, τότε και οι κεραία αλλά και το κινητό μας αυξάνει την ακτινοβολία (χοντρικά το λέω) για να μπορεί να πιάσει.

Αυτά είχα να πω επί του θέματος με λίγα λόγια..."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: