Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ

ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΕΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
«Δημοψήφισμα» (28/5/2009)
Το πολιτικό ντιμπέιτ που γίνεται απόψε έχει στόχο να παρουσιάσουν οι πολιτικοί αρχηγοί τις θέσεις τους στον κόσμο εν όψει των ευρωεκλογών. Λίγο αργότερα στο ΣΕΦ (22.30- ΑΝΤ1) οι παίκτες του Ολυμπιακού και ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα δώσουν το δικό τους ντιμπέιτ μπροστά στον κόσμο τους, το οποίο όμως δεν χρειάζεται λόγια αλλά έργα. Ένα μεγάλο ερώτημα είναι η αντίδραση του κόσμου, σε ένα γήπεδο που αποκλείεται να έχει την πληρότητα που είχε στο πρώτο παιχνίδι. Στα blogs των οπαδών ...

Απόλαυση ο Άρης, σκόρπισε το Μαρούσι (28/5/2009)
Με τον Άντον Γκαβέλ σε ρόλο εξολοθρευτή πάνω στον Μπίλι Κις, τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, υποδειγματική άμυνα, υπεροπλία στον τομέα των ριμπάουντ (38-28), ρεσιτάλ ομαδικότητας με 19 τελικές πάσες και αποφασιστικότητα από το τζάμπολ, ο Άρης ταπείνωσε το Μαρούσι με 82-57. Οι «κίτρινοι» πήραν προβάδισμα με 2-1 νίκες στη μάχη για την τρίτη θέση και ελπίζουν βάσιμα ότι αν πετύχουν τον στόχο τους, θα μπουν στην κλήρωση για την κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας.

Αετός στην Παιανία! (28/5/2009)
Μικρή διαφορά στο οικονομικό- η οποία αναμένεται να ξεπεραστεί και ο διεθνής αμυντικός χαφ να ντυθεί στα πράσινα- υπάρχει μεταξύ του Κώστα Κατσουράνη και του Παναθηναϊκού. Μια μεταγραφή η οποία, όταν ολοκληρωθεί- κάτι που προϋποθέτει η Μπενφίκα να τον αφήσει ελεύθερο- θα κάνει πανίσχυρο τον ΠΑΟ στη μεσαία γραμμή και συγκεκριμένα στον άξονα. Ο 30χρονος αμυντικός χαφ που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Πάτρα έχει κάνει επαφές με τον Παναθηναϊκό, αλλά υπάρχει μια διαφορά στο οικονομικό (ο ΠΑΟ φέρεται να του δίνει 1 εκατ.

Αν μας αφήσουν! (28/5/2009)
«Αν μας παίξει καλά η διαιτησία μπορούμε να πάρουμε ακόμη και το πρωτάθλημα», δήλωσε ο Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι, μιλώντας στην «ΟΜΑΔΑ» μετά την επίσημη ανακοίνωση χθες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για συμφωνία με τον Γκανέζο μέσο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ο Αμπουμπακάρι φάνηκε ενημερωμένος για τα όσα συνέβησαν φέτος στην ομάδα του «Δικεφάλου». «Είδα πολλά παιχνίδια του ΠΑΟΚ φέτος και μπορώ να πω με κάθε σιγουριά, ότι σε πολλά παιχνίδια ήταν καλύτερος και έπρεπε να κερδίσει τους αντιπάλους του, όμως η διαιτησία τού στέρησε πολλές φορές τη νίκη» είπε και συνέχισε: «Είναι ποδόσφαιρο αυτό που παίζουμε.

Βραδιά σε ρυθμό λάτιν (28/5/2009)
Κρίσιμη συνάντηση απόψε του Ολυμπιακού για Μπομπό, Λουγκάνο. Ο γενικός διευθυντής της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ Γιάννης Χρυσικόπουλος και ο διευθυντής του τμήματος σκάουτινγκ Δημήτρης Θεοδωρίδης έχουν προγραμματίσει ραντεβού το βράδυ με τον ατζέντη Χουάν Φίχερ, ο οποίος εκπροσωπεί τον 24χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό Μπομπό και τον 29χρονο Αργεντινό στόπερ Ντιέγκο Λουγκάνο. Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να καλύψουν τις απαιτήσεις του Μπομπό και την αμοιβή του μάνατζέρ του, ενώ θα δοθεί μάχη με την Μπεσίκτας.

Ο Μενδρινός τακτοποίησε τις λεπτομέρειες στα Γιάννινα! (28/5/2009)
Όταν η πρώτη και θεωρητικά σίγουρη μεταγραφή σου αποφασίζει την τελευταία στιγμή να επιλέξει τον ΠΑΣ Γιάννινα από εσένα, τότε μοιραία προκαλείται ανησυχία στις τάξεις των φιλάθλων σου, δεδομένου ότι έχεις εξαγγείλει έξι μεταγραφές, από τις οποίες είπες ότι θα γίνουν σίγουρα μόνον οι πέντε και ήδη η μία από τις πέντε λέει «όχι» στην πρότασή σου, εκεί που εθεωρείτο σίγουρη και κλεισμένη. Ο λόγος για την ΠΑΕ Άρης και τον Κώστα Μενδρινό, που προχθές δήλωνε ότι απομένουν μόνο λεπτομέρειες για να συμφωνήσει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και χθες συμφώνησε με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στα μαλακά με ποινή αποκλεισμού έξι μηνών (28/5/2009)
Ποινή εξάμηνου αποκλεισμού επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας στον Μανώλη Μονιάκη, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός σε χρήση κοκαΐνης σε έλεγχο που του έγινε μετά τον αγώνα ΟΦΗ- Λεβαδειακός. Ο νεαρός μπακ έπεσε στα μαλακά, καθώς αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά στην περίπτωσή του. Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, ότι η εν λόγω ουσία «... εισήλθε στον οργανισμό του εγκαλούμενου ποδοσφαιριστή κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες», ενώ παράλληλα «... δεν διαφαίνεται να έχει κάνει ...

Έχασε την κόρη του (28/5/2009)
Τραγικό τέλος είχε το παιχνίδι της τετράχρονης κόρης τού άλλοτε παγκόσμιου πρωταθλητή της πυγμαχίας Μάικ Τάισον. Η μικρή Έξοντους Τάισον εξέπνευσε μία μέρα μετά τον σοβαρό τραυματισμό της όταν το κεφάλι της μπερδεύτηκε σε ένα κορδόνι που κρεμόταν στον διάδρομο γυμναστικής όπου έπαιζε. Η αστυνομία έκανε λόγο για «τραγικό δυστύχημα».

Πήρε και τον Ντιμπαλά (28/5/2009)
Διπλό μεταγραφικό χτύπημα χθες από τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς απέκτησε τον 24χρονο μέσο του Ολυμπιακού Κώστα Μενδρινό και τον 27χρονο Κονγκολέζο επιθετικό του Λεβαδειακού Πατρίκ Ντιμπαλά. Και οι δύο επρόκειτο να φτάσουν με τη βραδινή πτήση στα Ιωάννινα προκειμένου να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους, που θα είναι διετούς διάρκειας. Επίσης χθες το μεσημέρι η Σιένα στην ιστοσελίδα της ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, κάτι που σημαίνει ότι άνοιξε ο δρόμος για να υπογράψει συμβόλαιο στον ΠΑΣ, καθώς τα έχει βρει σε όλα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Χριστοβασίλη.

Θα προσπαθήσω να μείνω ελεύθερος (28/5/2009)
«Φεύγω την Παρασκευή για την Αργεντινή και θα προσπαθήσω να πιέσω τον πρόεδρο της Ουνιόν να με αφήσει ελεύθερο» δήλωσε χθες ο Γκαρσία, αναφερόμενος στην προσπάθεια που γίνεται από την ομάδα του Ηρακλή ώστε να τον κρατήσει και του χρόνου στο Καυταντζόγλειο. «Δεν θέλω να επιστρέψω στην Αργεντινή. Είμαι πολύ ευχαριστημένος στον Ηρακλή και θέλω να συνεχίσω εδώ την καριέρα μου. Πιστεύω ότι με την έλευση του Προτάσοφ θα πάμε πολύ καλύτερα...

Ετοιμάζει «τάκλιν» αν δεν εισπράξει τη ρήτρα... (28/5/2009)
Αποφασισμένη να προλάβει τυχόν μεταγραφή του Κατσουράνη στον Παναθηναϊκό αν δεν εισπράξει τη ρήτρα των 5 εκατ. ευρώ ή να τον ντύσει πάλι στα «κιτρινόμαυρα» έδειξε ότι είναι η ΠΑΕ ΑΕΚ! Παράλληλα, σε καλό δρόμο βρίσκεται η παραμονή του Σεμπάστιαν Σάχα στην Ένωση, ενώ οι Κυργιάκος, Καφές έβγαλαν το πρόγραμμα της προπόνησης. Η διοίκηση της ΑΕΚ πληροφορήθηκε ότι η Μπενφίκα σκέπτεται να αφήσει ελεύθερο (!) τον Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος θα μπορεί να διαλέξει την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ετυμηγορία για Βασσάρα (28/5/2009)
Ετήσιες αποδοχές ύψους 140.000 ευρώ προβλέπει για τον διευθυντή διαιτησίαςθέση για την οποία προαλείφεται ο Κύρος Βασσάρας- ο κανονισμός της ΕΠΟ, που θα συζητηθεί σήμερα στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας. Τα τυπικά προσόντα που απαιτούνται για την κατάληψη της θέσης «φωτογραφίζουν» τον Βασσάρα (3 χρόνια διεθνής, 6 χρόνια στην Α΄ κατηγορία, άριστη γνώση ξένης γνώσσας από αυτές που αναγνωρίζει η ΟΥΕΦΑ), όμως οι πληροφορίες θέλουν ορισμένες ΠΑΕ (μεταξύ αυτών και ο ΠΑΟ) να διαφωνούν.
kraxtis-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: