Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Ματαίωση του έργου των Διοδίων Αιγινίου επιδιώκουν οι φορείς

Τεταρτη 1 Απριλιου 2009 - Π.Α

Όλοι στη μεγάλη συγκέντρωση αύριο το πρωί έξω από τα δικαστήρια

Η Επιτροπή Αγώνα κατά των Διοδίων Αιγινίου, συνεδρίασε με τη διευρυμένη της σύνθεση το απόγευμα της Δευτέρας.
Στόχος της συνεδρίασης ήταν να οριστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την προετοιμασία και την οργάνωση της αυριανής έξω από τα Δικαστήρια της Κατερίνης. Παράλληλα έγινε ενημέρωση για τις ενέργειες που προγραμματίζονται το αμέσως επόμενο διάστημα.
Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η κατάθεση τακτικής αγωγής, επιπρόσθετα της αίτησης ασφαλιστικών που εκδικάζεται αύριο 2 Απριλίου, ενώ επίσης θα επιδιωχθεί η έκδοση οριστικής δικαστικής απόφασης για την ματαίωση του έργου των Διοδίων Αιγινίου.
Έγινε επίσης ενημέρωση για το αίτημα συνάντησης με τον ΥΠΕΧΩΔΕ κ. Σουφλιά που παρακολουθείται στενά ως προς το ενδεχόμενο υλοποίησης.
Κατέστη για άλλη μια φορά σαφές και ξεκάθαρο το ότι ο αγώνας ενάντια στα Διόδια Αιγινίου με τις καταστροφικές για την Πιερία συνέπειες θα συνεχιστεί ακόμη πιο έντονα μέχρι την δικαίωσή του.
Η Επιτροπή καλεί λοιπόν όλους τους Πιεριείς να συμμετάσχουν στην Παμπιερική απεργία, να κάνουν 5λεπτη συσκότιση την παραμονή (1 Απριλίου) στις 9:30 μ.μ. και τέλος να συμμετάσχουν στην μεγάλη συγκέντρωση στις 10 π.μ. στα δικαστήρια όπου εκδικάζεται η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά των διοδίων, όπου δικάζεται το μέλλον του τόπου μας.

ΚΡΑΧΤΗΣ - kraxtis-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: