Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

ΨΕΜΜΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΛΙΟΚΩΣΤΑΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009 - Π.Α
Τις πρώτες πρωινές ώρες

Μεγάλη επιτυχία των Αστυνομικών της Κατερίνης, με τη συνδρομή συμπολιτών, κατοίκων του Σβορώνου, σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, με τον εντοπισμό και ακαριαία σύλληψη του διαβόητου δραπέτη των φυλακών Κορυδαλλού Νίκου Παλαιοκώστα.
Ο καταζητούμενος κακοποιός, ο οποίος περιφερόταν τις τελευταίες ημέρες σε χωριά του Νομού μας, μεταμφιεσμένος ως ιερέας, είχε υποκινήσει την περιέργεια σπουδαστών της Ιερατικής Σχολής Σβορώνου όταν τον πλησίασαν σε παραπλήσια ταβέρνα, όπου συνέτρωγαν και του ζήτησαν πληροφορίες σε ποια ενορία υπηρετεί, από που κατάγεται κ.λ.π.
Κάποιος από τους σπουδαστές της Σχολής παρατήρησε ότι τα γένια του δεν ήταν φυσικά και η όλη συμπεριφορά του έδειχναν ύποπτο άτομο. Αποχώρησε με τρόπο από την ταβέρνα και ειδοποίησε την Αστυνομία καταγγέλλοντας ότι ένας «ψευτοπαπάς» περιφέρεται στο Σβορώνο και προφανώς εξαπατά τους κατοίκους για να μαζεύει λεφτά.
Σε λίγα λεπτά, δύο περιπολικά της Αστυνομίας κατέφθασαν στο σημείο που υπέδειξε ο προαναφερόμενος σπουδαστής και, φορώντας πολιτικά, εισέβαλαν με προτεταμένα πιστόλια στην ταβέρνα, όπου καθόταν ο μεταμφιεσμένος Παλαιοκώστας με συντροφιά ένα ακόμη άτομο. Πριν προλάβει να βγάλει κάτω από τα ράσα του το κρυμμένο περίστροφό του, όρμισαν οι Αστυνομικοί, βοηθούμενοι και από τους προστρέξαντες θαμώνες του κέντρου, και συνέλαβαν το ύποπτο άτομο που τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν ο καταζητούμενος Νίκος Παλαιοκώστας.
Κάτω από δρακόντεια μέτρα οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Αστυνομίας, όπου φρουρείτε από ομάδα ειδικών φρουρών και αναμένεται, εντός των προσεχών ωρών, να μεταχθεί, κατά πάσα πιθανότητα, στον Κορυδαλλό.

ΚΡΑΧΤΗΣ - kraxtis-gr.blogspot.com

.

Δεν υπάρχουν σχόλια: