Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!

Σάββατο 21 Μαρτίου 2009


Παραίτηση Κώστα Μπακογιάννη, αλλά για… καλό


Την παραίτησή του από ειδικός σύμβουλος στο υπουργείο Εξωτερικών υπέβαλε, όπως μαθαίνουμε, ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ο λόγος πάντως δεν είναι κάποια διαφωνία με τη μητέρα του, υπουργό -αλλοίμονο...-, αλλά ότι θέλει να διασφαλίσει την κάθοδό του στην πολιτική, ως υποψήφιος της ΝΔ στην Ευρυτανία, χωρίς να έχει νομικά κωλύματα με τυχόν ασυμβίβαστα.

Πηγή

Βρήκαν... κελεπούρι

Η κόντρα Καρατζαφέρη - Μπακογιάννη παίρνει... οικογενειακές διαστάσεις!

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Α. Ροντούλης είπε χθες στη Βουλή ότι η παραίτηση του Κώστα Μπακογιάννη από τη θέση συμβούλου της μητέρας του στο υπουργείο Εξωτερικών αποτελεί «προανάκρουσμα» της καθόδου του στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Οταν είπε μάλιστα ότι «στρώνεται» ο δρόμος για να κατέβει ο υιός Μπακογιάννης υποψήφιος στην Ευρυτανία, στις τάξεις των γαλάζιων βουλευτών που βρίσκονταν στην αίθουσα... σήμανε συναγερμός!

«Θα είναι τιμή για τους Ευρυτάνες να είναι υποψήφιος ο Κώστας Μπακογιάννης!», έσπευσε να δηλώσει ο Π. Παναγιωτόπουλος, ενώ ο υφυπουργός Οικονομικών Θ. Μπούρας βεβαίωσε ότι «θα είναι τυχεροί οι Ευρυτάνες αν τους εκπροσωπήσει στη Βουλή ο Κ. Μπακογιάννης».

Καλά, τέτοιο... κελεπούρι είναι ο γιος της Ντόρας;

Πηγή

Σχόλιο: Όλο το Μητσοτακέικο στη Βουλή... και η αυλή της κυρίας Ντόρας με τις γλώσσες για γραβάτες.... η Αλεξία θα αργήσει να εισέλθει στο Μητσοτακέικο Α.Ε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: