Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Τα "μαγικά φίλτρα" του σεξ.



Σάββατο 21 Μαρτίου 2009
Μήπως ψάχνεις να βρεις τον πιο φυσικό τρόπο για να αυξήσεις τη διάθεσή σου για το σεξ; Μήπως θες να σηκώσεις το πεσμένο ηθικό του καλού σου, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία στα μπλε χαπάκια; Τώρα που τα οικονομικά όλων είναι δύσκολα, αναζήτησε τη λύση που σου δίνει η φύση, χωρίς ιδιαίτερο οικονομικό κόστος, με ασφάλεια και αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα!

Βασικές συνταγές βοτάνων

Αγκαθιά: Ρίχνεις 2 κουταλιές θρυμματισμένης ρίζας σε 1 φλιτζάνι καυτό νερό, σκεπάζεις το μείγμα για 10 λεπτά, σουρώνεις και πίνεις σιγά σιγά. Σε μεγάλες δόσεις μπορεί να προκαλέσει πονοκέφαλο, κοιλιακό πόνο, ναυτία και διάρροιες.

Αντράκλα (γλιστρίδα): Βράζεεις 1 κουταλιά της σούπας σπόρους του φυτού σε 1 φλιτζάνι γάλα και πίνεις το μείγμα χλιαρό. Σε μεγάλες δόσεις μπορεί να προκαλέσει κοιλιακό πόνο, διάρροιες και πτώση της αρτηριακής πίεσης.

Βάλσαμο: Φτιάχνεις αφέψημα βαλσαμόριζας ρίχνοντας 12 γραμμ. ρίζας μαζί με λίγα σπόρια σε 300 γραμμ. νερό. Σουρώνεις καλά και πίνεις. Σε μεγάλες δόσεις μπορεί να προκαλέσει πονοκέφαλο, ατονία ή υπνηλία.

Δεντρολίβανο: Φτιάχνεις αφέψημα με 2 κλαράκια από τις κορυφές του φυτού ή με 1 κουταλάκι του γλυκού άνθη σε 1 φλιτζάνι βραστό νερό και, αφού το σουρώσεις καλά, το πίνεις πολύ αργά. Σε μεγάλες δόσεις μπορεί να προκαλέσει υπνηλία, ίλιγγο και σπασμούς.

Δυόσμος: Μουλιάζεις μερικά ξερά φύλλα σε βραστό νερό και πίνεις από λίγο δύο φορές την ημέρα. Μην το χρησιμοποιείς για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των τριών ημερών. Σε μεγάλες δόσεις μπορεί να προκαλέσει κοιλιακό πόνο ή και αλλεργικές αντιδράσεις.

Θρούμπι: Ρίχνεις 2 κουταλιές σούπας θρούμπι σε 1 λίτρο νερό και το βράζεις για 15 λεπτά. Σουρώνεις και πίνεις 1 φλιτζάνι κάθε 8 ώρες. Σε μεγάλες δόσεις μπορεί να προκαλέσει κοιλιακό πόνο και διάρροιες.

Κανέλα: Βράζεις για λίγα λεπτά 1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένη κανέλα σε 1 φλιτζάνι νερό και πίνεις λίγο μόλις κρυώσει. Σε μεγάλες δόσεις μπορεί να αποσταθεροποιήσει το σάκχαρο του αίματος.

Κάρδαμο: Αραιώνεις 1 φλιτζανάκι του καφέ χυμό κάρδαμου σε 3 φλιτζάνια νερό και πίνεις τη μισή ποσότητα. Εάν χρειαστεί, επαναλαμβάνεις έπειτα από 12 ώρες. Σε μεγάλες δόσεις μπορεί να προκαλέσει πονοκέφαλο και ταχυκαρδίες.

Πιπερόριζα (τζίντζερ): Μουσκεύεις 20 γραμμ. πιπερόριζας σε 3 φλιτζάνια βραστό νερό για περίπου 6 ώρες. Το πίνεις λίγο λίγο σε διάστημα 12 ωρών. Σε μεγάλες δόσεις μπορεί να προκαλέσει στομαχικά προβλήματα και εμετό.

Πράσινο τσάι: Ρίχνεις ενάμιση κουταλάκι του γλυκού τσάι σε 2 φλιτζάνια καυτό νερό και, αφού σουρώσεις καλά, πίνεις από 1 φλιτζάνι μετά το μεσημεριανό και το βραδινό φαγητό, προσθέτοντας λίγες σταγόνες λεμόνι και ένα κουτάλι του γλυκού μέλι. Σε μεγάλες δόσεις μπορεί να προκαλέσει ταχυκαρδία και αύξηση της θερμοκρασίας.

Τσουκνίδα: Κοπανάς καλά 30 γραμμάρια σπέρματα τσουκνίδας και τα αφήνεις να βράσουν μέσα σε 800 γραμμ. άσπρο αρετσίνωτο κρασί. Σουρώνεις καλά και πίνεις 1 φλιτζανάκι του μείγματος γιατί μεγαλύτερη ποσότητα θα σε βλάψει! Σε μεγάλες δόσεις μπορεί να προκαλέσει μέθη, ζάλη, κοιλιακούς πόνους, διάρροιες και πτώση της πίεσης.

Μελισσοβότανο: Βάζετε 1 κουτ. της σούπας μελισσοβότανο σε 150 γραμμ. καυτό νερό, τα αφήνετε για 10 λεπτά και σουρώνετε. Πίνετε 2 φλιτζάνια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Σε μεγάλες δόσεις μπορεί να προκαλέσει ίλιγγο, ζαλάδες και ανωμαλίες στον καρδιακό ρυθμό.

Μάραθο: Βράζετε 2 κουτ. της σούπας μαραθόσπορους σε 1/2 λίτρο μαύρο ξηρό κρασί, σουρώνετε καλά και πίνετε μισό ποτηράκι του κρασιού από το μείγμα αλλά όχι περισσότερο! Σε μεγάλες δόσεις προκαλεί μέθη.

Λύσε το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις με το κατάλληλο βότανο:

  1. Άγχος σεξουαλικής απόδοσης.
  2. Αδυναμία, ατονία.
  3. Έλλειψη διέγερσης, επιθυμίας.
  4. Κόπωση, εξασθένηση.
  5. Κυκλοφορικά προβλήματα.
  6. Προστάτης.
  7. Στυτική δυσλειτουργία

Ενδεικνυόμενα βότανα κατά περίπτωση

  1. Αγκαθιά, βάλσαμο, βασιλικός, θυμάρι, μαντζουράνα, μαστίχα, μελισσοβότανο, ρολογιά, τζίνσενγκ
  2. Γαϊδουράγκαθο, δεντρολίβανο, θρούμπι, κανέλα, μαντζουράνα, μάραθο, τζίνσενγκ, τσουκνίδα, φασκόμηλο
  3. Άκορος, αντράκλα, δίκταμο, δυόσμος, θρούμπι, θυμάρι, κανέλα, κάπαρη, κάρδαμο, κουρκουμάς, κυδώνι, μέντα, μοσχοκάρφια, τζίνσενγκ, φλούδες ροδιού
  4. Αγριμόνιο, αχιλλαία, δεντρολίβανο, θρούμπι, θυμάρι, λουίζα, τζίνσενγκ
  5. Αγκαθιά, γαϊδουράγκαθο, γκι, ήλιος, θυμάρι, κλήμα, μαϊντανός, τίλιο, τριφύλλι, τσάι, φασκόμηλο
  6. Σερενόα η πριονόφυλλη (saw palmetto)
  7. Γλυκάνισο, δίλοβο (ginkgo biloba), γιοχαμπίνη (yohimbine), κανέλα, μοσχοκάρφια, τζίνσενγκ

Προσοχή:

Τα βότανα μπορεί να είναι φυτικά, αλλά δεν είναι πάντα αθώα, ιδιαίτερα όταν τα λαμβάνεις σε μεγάλες δόσεις! Επιπλέον, δεν πρέπει να τα καταναλώνεις πολύ συχνά και βέβαια να μην τα συνδυάζεις μεταξύ τους, με αφροδισιακές τροφές ή φάρμακα. Πριν χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε βότανο, τιτλοδοτημένο ή μη, είναι σκόπιμο να συμβουλευτείς κάποιον ειδικό, για να σε κατευθύνει κατάλληλα!

Ερωτικά ελιξίρια για καλύτερες επιδόσεις

Αυξάνουν τις ερωτικές επιδόσεις και βελτιώνουν την ερωτική διάθεση! Ο λόγος για κάποια φυσικά ελιξίρια που ανεβάζουν τη λίμπιντο στο... κόκκινο και κάνουν τη σχέση με το σύντροφό μας πιο ενδιαφέρουσα και πολύ πιο πικάντικη.

Ας δούμε λοιπόν ποια είναι αυτά τα «μυστικά της φύσης» αναλυτικά...

Η έκρηξη της λίμπιντο: Λίγοι κόκκοι κόλιαντρου σε ένα ποτήρι κρασί θα απογειώσουν την ερωτική σας διάθεση.

Γυναικεία υπόθεση: Γνωστή από το παρελθόν είναι και η επίδραση της γλυκόριζας, κυρίως για τις γυναίκες, αφού τις μεταμορφώνει σε τίγρεις του σεξ.

Εκρηκτικός συνδυασμός: στρείδια με μαϊντανό! Μαζί ή το καθένα μόνο του, ειδικότερα τα στρείδια, τονώνουν τον ανδρικό ερωτισμό και τη θηλυκή πρωτοβουλία.

Έρωντας: Ή αλλιώς δίκταμο. Πρόκειται για ένα βότανο που απογειώνει την ερωτική επιθυμία.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΔΕΔΟΥΚΟ- WOMENONLY

Δεν υπάρχουν σχόλια: