Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Σαμαράς: Κυβέρνηση εθνικής ενότητας αν ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ χάσουν τη δεδηλωμένη «Η χώρα δεν αντέχει άλλες εκλογές», δήλωσε σε συνέντευξή του


..


Σαμαράς: Κυβέρνηση εθνικής ενότητας αν ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ χάσουν τη δεδηλωμένη

«Η χώρα δεν αντέχει άλλες εκλογές», δήλωσε σε συνέντευξή του
Σαμαράς: Κυβέρνηση εθνικής ενότητας αν ΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ χάσουν τη δεδηλωμένη


Υπέρ της κυβέρνησης εθνικής ενότητας, εάν η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χάσει τη δεδηλωμένη τάσσεται ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς και υπερασπίζεται τη δημιουργία νέου κυβερνητικού σχήματος, χωρίς τη συμμετοχή του ιδίου αλλά και του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε συνέντευξή του στο περιοδικό Crash εκτιμά ότι αν η κυβερνητική πλειοψηφία δεν στηρίξει την όποια συμφωνία έρθει στη Βουλή θα πρέπει να υπάρξει ένας άλλος κυβερνητικός σχηματισμός.
«Εάν η κυβερνητική πλειοψηφία δεν στηρίξει την όποια συμφωνία φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή, έχουμε απώλεια της δεδηλωμένης» σημειώνει και προτάσσει τη συγκρότηση νέας κυβέρνησης, επαναφέροντας την πρότασή του για την μεγάλη εθνική συνεννόηση και για την παραμονή της χώρας στο ευρώ και για την έξοδο από την κρίση.
Ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκαθαρίζει, κάνοντας ένα βήμα πιο μπροστά, ότι «αν ο κ. Τσίπρας έχανε την δεδηλωμένη, ούτε εκείνος θα ήταν σωστό να παραμείνει πρωθυπουργός» και σημειώνει πως δική του επιδίωξη δεν είναι να μπει σε μια κυβέρνηση από την σημερινή Βουλή. Σπεύδει όμως να διευκρινίσει πως «το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούν να γίνουν εκλογές άμεσα, γιατί δεν το αντέχει η χώρα.
ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: