Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΚΟΝΤΡΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΔ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ

..

Ν.Δ.: Πελατειακές σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ εξυπηρετούν οι εξαγγελίες για την ΕΡΤ .

Αυτοσυγκράτηση σε όσους «έχτισαν το πελατειακό κράτος» συστήνουν κυβερνητικοί κύκλοι στη Νέα Δημοκρατία με αφορμή το δήλωση του εκπροσώπου της Κώστα Καραγκούνη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να εξυπηρετήσει την «πελατεία» με αφορμή τη νομοθετική πρωτοβουλία που ανακοίνωσε η κυβέρνηση σχετικά με την ΕΡΤ.

«Θα περιμέναμε μια κουβέντα συγγνώμης και αυτοκριτικής για το"μαύρο" στην ΕΡΤ και τα όσα "κατάφερε" η ΝΔ στη Δημόσια Τηλεόραση. Όσοι έχτισαν το πελατειακό κράτος, καλό θα ήταν να δείξουν αυτοσυγκράτηση» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, απαντώντας στη δήλωση της ΝΔ για την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές «η επιμονή της ΝΔ να υπερασπίζεται τα έργα και τις ημέρες της, ελπίζουμε να μη σταθεί εμπόδιο και να συμβάλει εποικοδομητικά στον διάλογο για την επαναλειτουργία της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης (ΕΡΤ)».

«Ενημερώνουμε τη ΝΔ ότι αύριο έρχεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης. Ελπίζουμε να το υπερψηφίσει, όπως και τη ρύθμιση για την προστασία της πρώτης κατοικίας» καταλήγουν.

Νωρίτερα, η Ν.Δ. μέσω του εκπροσώπου της είχε σχολιάσει ότι ο Αλέξης Τσίπρας υπόσχεται «να νομοθετήσει αυτή την εβδομάδα προκειμένου να… ανοίξει η ήδη ανοιχτή και σε λειτουργία δημόσια τηλεόραση. Το κάνει μόνο για να βολέψει τους πολιτικούς του φίλους, στους οποίους έχει υποσχεθεί ότι θα τους ξαναπροσλάβει».
http://www.naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: