Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Γ. Χιονίδης στο radio1d.gr: "Η συνεργασία δεν έχει αποκλεισμούς" - ΗΧΗΤΙΚΟ

kinima-dimokraton-sosialiston.jpg 

Ο υποψήφιος με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών Χιονίδης Γιώργος μιλώντας στο radio1d.gr αναφέρθηκε στις δημοσκοπήσεις, στο μνημόνιο, στον Γιώργο..
Παπανδρέου αλλά και στο λόγο που ιδρύθηκε το "Κίνημα".
Πιο αναλυτικά ο Γιώργος Χιονίδης δήλωσε "το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών ιδρύθηκε για να αποτελέσει την απάντηση σε ένα ψευτοδίλημμα, μνημόνιο, αντιμνημόνιο".

Στη συνέχεια ο κ.Χιονίδης αναφερόμενος στις μετεκλογικές συνεργασίες είπε "μετά τις εκλογές η ρητορική και η στάση των κομμάτων θα αλλάξει άρδην και θα προσαρμοστεί στα μετεκλογικά αποτελέσματα. Η όποια κυβερνητική συνεργασία θα πρέπει να γίνει με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα και συγκεκριμένους στόχους".

Ερωτηθείς ο υποψήφιος με το Κίνημα Σοσιαλιστών Δημοκρατών για τις δημοσκοπήσεις τόνισε τα εξής " θεωρώ ότι δημοσκοπήσεις που κινούνται, που φέρουν κόμματα να είναι μέσα ή έξω από τη Βουλή ή να έχουν μεταξύ τους διαφορές που να κινούνται στο όριο του στατιστικού λάθους, ενδεχομένως να μην έπρεπε να δημοσιοποιούνται γιατί δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις".

Τέλος αναφερόμενος ο κ.Χιονίδης στα λάθη του Γιώργου Παπανδρέου είπε πως ο κ.Παπανδρέου έχει αναφερθεί στα στρατηγικά λάθη που έχει κάνει και πως θα τα κρίνει η ιστορία γιατί είναι ακόμη νωρίς να μιλήσουμε για την ταραγμένη περίοδο 2009-2011.

Ακούστε την εκπομπή:


Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: