Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Δέκα και να καίνε. Η ομορφιά στην υπηρεσία της κάλπης

Τα ψηφοδέλτια έκλεισαν και για ακόμη μια χρονιά δεν λείπουν από αυτά και οι όμορφες παρουσίες......

Στις εκλογικές διαδικασίες είμαστε πλέον συνηθισμένοι να βλέπουμε ουκ ολίγους τραγουδιστές, τραγουδίστριες, ηθοποιούς και ανθρώπους της showbiz να συμμετέχουν διεκδικώντας το χρίσμα.
Φέτος, η έκπληξη έγινε με τη συμμετοχή της Νόνης Δούνια με τη ΝΔ, μια υποψηφιότητα που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τον Τύπο αλλά και από τους χρήστες του διαδικτύου.
Με αφορμή την "κάθοδο" της Ν. Δούνια, εντοπίσαμε και παρουσιάζουμε 10 υποψηφιότητες που αναμένεται να "ομορφύνουν" την προεκλογική περίοδο.
Σημειώνεται ότι η Εύα Καϊλή δεν συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία αλλά είναι εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ για την προεκλογική περίοδο.

Νόνη Δούνια

© Παρέχεται από: News247.gr
Στο "γαλάζιο" ψηφοδέλτιο της ΝΔ θα συμπεριληφθεί το γνωστό πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας, Νόνη Δούνια. H Νόνη Δούνια είχε λάβει στο παρελθόν και τον τίτλο της  Β' Μις Ελλάς (1996) και ασχολήθηκε για κάποιο διάστημα και με την υποκριτική. Τώρα, θα δώσει την μάχη της στην Α' Πειραιά.
© Παρέχεται από: News247.gr  

Άντζελα Γκερέκου

© Παρέχεται από: News247.gr
Υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στην Κέρκυρα, θα είναι τελικά η Άντζελα Γκερέκου.
Η ίδια είχε εκδώσει στις 5 Ιανουαρίου ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούσε ότι θα κατέβει υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ. Πρόκειται για τη "μεταγραφή" της χρονιάς.
© Παρέχεται από: News247.gr  

Κατερίνα Κάλαγκμπορ

© Παρέχεται από: News247.gr
Από πρώην Εκπρόσωπος Τύπου της Νεολαίας των ΑΝ.ΕΛ θα είναι υποψήφια με το κόμμα της ΝΔ.
Μπορεί να εισήλθε στο χώρο της πολιτικής χάρη στη στήριξη του Πάνου Καμμένου, ωστόσο η σχέση της με το κόμμα των ΑΝ. ΕΛ είχε φθαρεί από το 2013 ενώ στη συνέχεια η ίδια ήταν υποψήφια στις προηγούμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές με τον τότε υποψήφιο δήμαρχο της περιοχής του Αγ. Δημητρίου Αττικής, κ. Χρήστο Πρεκετέ.
Πλέον "κατεβαίνει" στη Β' Αθηνών και αυτή με τη ΝΔ.

Έλενα Ράπτη

© Παρέχεται από: News247.gr
Εξελέγη βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης με τη Ν.Δ. στις εκλογές του 2004, του 2007 και του 2009. Και φέτος θα είναι υποψήφια βουλευτής A' Θεσσαλονίκης.
© Παρέχεται από: News247.gr  

Όλγα Κεφαλογιάννη

© Παρέχεται από: News247.gr
Στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 εκλέχθηκε πρώτη σε σταυρούς βουλευτής της Α΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, το ίδιο έγινε και στις επόμενες εκλογές της 17ης Ιουνίου του 2012.
Στις 21 Ιουνίου 2012, διορίστηκε Υπουργός Τουρισμού στην Κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά. Φέτος θα είναι και εκείνη υποψήφια στην A' Αθηνών.
© Παρέχεται από: News247.gr  

Άννα Καραμανλή

© Παρέχεται από: News247.gr
Η Άννα Καραμανλή κατεβαίνει και στις εκλογές του '15 στη Β' Αθηνών με τη ΝΔ. Σε πρόσφατη συνέντευξη της δήλωνε:
"Τώρα εμείς δεν διεκδικούμε το αλάθητο του πολιτικού Πάπα, αλλά πετύχαμε σε δυόμισι χρόνια πολλά περισσότερα απ όσα και οι ίδιοι οι δανειστές μας περίμεναν. Και ναι, λέμε την αλήθεια. Την είπε και το 2009 ο Κώστας Καραμανλής και τώρα ο Αντώνης Σαμαράς. Δεν κοροϊδεύουμε κανέναν : Αυτή είναι η πραγματικότητα, αυτά πρέπει να γίνουν, αυτά αντέχει η οικονομία, αυτές είναι οι πραγματικές κι όχι οι ψεύτικες προοπτικές μας. Για τη σταθερότητα πάλι, δεν το συζητάω. Εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να σταθεροποιηθεί προεκλογικά με τις συνιστώσες και τους εν δυνάμει συμμάχους του. Θα εγγυηθεί τη σταθερότητα της χώρας;"

© Παρέχεται από: News247.gr  

Έλενα Κουντουρά

© Παρέχεται από: News247.gr
Το πρώην μοντέλο Έλενα Κουντουρά έφυγε από τη ΝΔ και μπήκε στην παράταξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Από το 2004 έως 2007 ήταν βουλευτής της Α' περιφέρειας Αθήνας με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Στις 12 Φεβρουαρίου του 2012 διαφώνησε με την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, καταψηφίζοντας το Μνημόνιο και διεγράφη με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά.
Παρέμεινε ανεξάρτητη Βουλευτής και εν συνεχεία με άλλους 9 βουλευτές δημιούργησαν την πρώτη Κοινοβουλευτική Ομάδα του κινήματος "ΑNΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ".
Εξελέγη πρώτη Βουλευτής Ά Περιφέρειας της Αθήνας με τους ΑΝ.ΕΛ. στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 καθώς και στις επαναληπτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012.

© Παρέχεται από: News247.gr  

Μαρία Σταυρινούδη - Σόδη

© Παρέχεται από: News247.gr
Από φοιτήτρια ακόμη υπήρξε μέλος της ΔΑΠ – Ν.Δ.Φ.Κ και με την επιστροφή της στην Χίο εξελέγη μέλος της ΝΟΔΕ Χίου. Τον Σεπτέμβριο ορκίστηκε νέα βουλευτής της ΝΔ στη Χίο, στη θέση του Σταμάτη Κάρμαντζη, ο οποίος παραιτήθηκε.
Ο κ. Κάρμαντζης ανακοίνωσε την παραίτησή του την προηγούμενη εβδομάδα προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα αντιπεριφερειάρχη Χίου.
Η κ. Σόδη ήταν δεύτερη επιλαχούσα στις εκλογές του Ιουνίου 2012.

Φωτεινή Τσιτσιγκού

© Παρέχεται από: News247.gr
Από το Fame Story στα ψηφοδέλτια του Γκλέτσου. Η τραγουδίστρια Φωτεινή Τσιτσιγκού έγινε γνωστή στο κοινό έπειτα από την συμμετοχή της στο talent show Fame Story και την έντονη κόντρα που είχε με την συμπαίκτρια της Άσπα Τσίνα.
Οι δυο τους είχαν ανταλλάξει βαρείς χαρακτηρισμούς γεγονός που είχε σχολιαστεί τότε από τα Μέσα Ενημέρωσης. Η Φ. Τσιτσιγκού θα είναι υποψήφια με την "Τελεία" στις εκλογές και μάλιστα στην αρκετά "δύσκολη" περιφέρεια της Β' Αθήνας. 

Νέλλη Μαυρίδου

© Παρέχεται από: News247.gr
Η δημοτική σύμβουλος Ελένη (Νέλλη) Μαυρίδου, εκλεγείσα στις τελευταίες δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό του δημάρχου Διονύση Χατζηδάκη στο Παλαιό Φάληρο, θα είναι υποψήφια στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, με τη Νέα Δημοκρατία, στη Β' Περιφέρεια Αθήνας.

Εύα Καϊλή

© Παρέχεται από: News247.gr
Η Εύα Καϊλή μπορεί να είναι Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, ωστόσο πρόσφατα ορίστηκε ως εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος για την προεκλογική περίοδο.
Την κεντρική ευθύνη για τον προεκλογικό αγώνα ανέλαβε ο Γιάννης Δατσέρης, από τη θέση του υπεύθυνου επικοινωνίας. Η ευρωβουλευτής αντικατέστησε τον μέχρι πρότινος εκπρόσωπο τύπου Δημήτρη  Καρύδη επειδή θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Πειραιά και υπάρχει ασυμβίβαστο λόγω της εκλογικής νομοθεσίας.

 
News247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: