Σαμαράς: Δεν είχα πρόθεση να μην παραστώ στην παράδοση...


Σαμαράς: Δεν είχα πρόθεση να μην παραστώ στην παράδοση... 

Οι πρώτες ενδείξεις επιβεβαιώνουν τους κινδύνους που υπογραμμίσαμε.Σαμαράς: Δεν είχα πρόθεση να μην παραστώ στην παράδοση...

Αθήνα: «Δεν καλλιεργήσαμε φόβο, επισημάναμε κινδύνους και είπαμε αλήθεια» τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην Εκτελεστική Γραμματεία της ΝΔ.
Οι πρώτες ενδείξεις από τη νέα κυβέρνηση επιβεβαιώνουν τους κινδύνους που υπογραμμίσαμε, συνέχισε, κάνοντας αναφορά στις εθνικοποιήσεις, την ακύρωση συμφωνιών όπως με την Cosco, την ΔΕΗ, τα περιφερειακά αεροδρόμια και τις προσλήψεις στο Δημόσιο.
Ο κ. Σαμαράς συνέχισε λέγοντας ότι αν η ΝΔ είχε κερδίσει τις εκλογές, θα είχε προχωρήσει στο δρόμο της ανάπτυξης και θα είχε προχωρήσει ταχύτερα στη συμφωνία με τους δανειστές.
Ο τέως πρωθυπουργός επανήλθε και στο θόρυβο που δημιουργήθηκε με την παράδοση στο Μέγαρο Μαξίμου, υπενθυμίζοντας ότι πρώτος τηλεφώνησε το βράδυ των εκλογών για να συγχαρεί τον νικητή των εκλογών και ότι δεν είχε πρόθεση να μην παραδώσει, αλλά έτσι συμφωνήθηκε τηλεφωνικώς.
Ο κ. Σαμαράς ανακοίνωσε ότι ο Νικήτας Κακλαμάνης θα προταθεί αντιπρόεδρος της Βουλής, ενώ κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι θα είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Γιάννης Βρούτσης.
Πηγή: news.in.gr
http://www.philenews.com