Πιάστηκαν… μαλλί με μαλλί Τατσόπουλος – Μακρή στο Facebook 
Ο γάμος, η προίκα και οι προικοθήρες.Πιάστηκαν… μαλλί με μαλλί Τατσόπουλος – Μακρή στο Facebook.Τρικούβερτο καυγά στο
Facebook έστησαν ο ανεξάρτητος βουλευτής..
, Πέτρος Τατσόπουλος και η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή με αφορμή την ενδεχόμενη προσάρτηση της βουλευτού από τον ΣΥΡΙΖΑ. Την αρχή έκανε ο Πέτρος Τατσόπουλος που δεν κρατήθηκε να μην τσιγκλήσει την Ραχήλ Μακρή με μια ανάρτηση στο Facebook, όλο καρδιά και υπονοούμενα.
«Εντός του 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης θα έρθει εις γάμου κοινωνία με την Ραχήλ Μακρή. Ο γαμπρός θα πάρει προίκα 20 στρέμματα με ψηφοφόρους και δύο ψεκαστικά αεριωθούμενα», έγραψε ο  ανεξάρτητος βουλευτής, και αμέσως η κα Μακρή πήρε φωτιά.
tats-fac-1.jpg
«Ο Τατσόπουλος βλέπει παντού γάμους και χαρές, προσδοκώντας τη δική του προίκα από Ελιές και Ποτάμια. Η αντιπολιτευτική του επαναστατικότητα εξαντλείται στο πρόσωπο μου. Ελπίζω τουλάχιστον να αξίζει τον κόπο η στράτευση μιας υποκειμενικά αντιλαμβανόμενης «διανόησης» και ο «εθνικός βιβλιοπώλης» να τον προικοδοτήσει προωθώντας τα πονήματα του…», απάντησε στο ίδιο ύφος η βουλευτής των ΑΝΕΛ και ο διάλογος μέσω Facebook συνεχίστηκε με εκείνον να της γράφει:
tats-fac-4.jpg
«Μπα, γλυκιά μου. Εγώ πήγα σ΄ένα κόμμα του 6% κι έφυγα όταν το κόμμα αυτό ήταν στο 27% και στα πρόθυρα της κυβέρνησης. Ψάξε αλλού για προικοθήρες. Στον καθρέφτη σου ίσως. Και στα ψεκασμένα σου από πάνω, που λοιδορούν γνωρίζοντας την τύφλα τους, τα χαιρετίσματά μου. ΄Οσο για τα βιβλία μου και τον Άδωνι -άσε καλύτερα. Είναι φανερό ότι γνωρίζεις από βιβλία όσα γνωρίζω εγώ από καρδιοχειρουργική. Μείνε σ' αυτά που γνωρίζεις, Ραχούλα. Προδότες, κρεμάλες και τα συναφή. Μη ξεμακραίνεις στα άπατα. Καλό σου βράδυ.»!
Και μετά από αυτό ακολούθησε βομβαρδισμός αναρτήσεων από την βουλευτή των ΑΝΕΛ.

tats-fac-5.jpg
«Τατσόπουλε δεν είμαι γλυκιά σου και δεν θα ήθελα να γίνω περισσότερο από ότι δεν μπορείς εσύ να το καταφέρεις. Στα άπατα δεν μπορείς να απαντήσεις, αλλά σου αναγνωρίζω ότι προσφέρεις υπηρεσίες διασκέδασης στους φίλους μου στο Facebook. Βέβαια το χιούμορ της εξύβρισης και η χρήση των στερεοτύπων αποκαλύπτει ένα συγγραφικό ταλέντο σεναριογράφου ταινιών που κυκλοφόρησαν μόνο σε βίντεο κασέτες το 1980.Λυπάμαι, ιδιαίτερα, για τα παιδικά σου τραύματα ψεκασμού με νερό του καματερού ή ακόμα και με φλιτ, που πιθανόν στόχευαν στην αποθεραπεία σου, αλλά πέτυχαν να αναπτύξεις εμμονή καταδίωξης από ψεκαστικά. Όλοι γνωρίζουμε ότι έφυγες από το κόμμα σου για να ανακόψεις το ποσοστό του και να μην κυβερνήσει, δεν χρειάζεται να το υπενθυμίζεις για να αυξήσεις την «εκτίμηση» του βιβλιοπώλη σου. Σε ενημερώνω πάντως ότι είμαι περήφανη που κατάγομαι από την ραχούλα της Κοζάνης και δεν είμαι ντεμέκ λιμασμένο για πρωτεύουσα λευκό πουκαμισάκι της Ομόνοιας», ανταπάντησε η Ραχήλ Μακρή  και μετά από λίγα λεπτά, θέλοντας να έχει την τελευταία λέξη σε αυτόν τον διαδικτυακό καυγά πρόσθεσε:
tats-fac-2.jpg
«Δεν είναι η καταγωγή σου ταπεινότερη Τατσόπουλε, το μυαλό και η ηθική σου ξύνουν πάτο. Μπορείς να κάνεις τον ορθογραφικό έλεγχο αυτών που γράφω, μέχρι εκεί φτάνουν οι ικανότητες σου, αλλά μην περιμένεις να ασχοληθώ με το βιογραφικό σου. Δεν έχεις, δα, και τόση αξία. Άλλωστε εσύ αυτοχαρακτηρίζεσαι ως άχρηστο βαρίδι. Όταν υπάρχει ομολογία δεν χρειάζεται τεκμηρίωση. Δεν στα μάθανε αυτά στο βιβλιοπωλείο;;;; Κοιμήσου Τατσόπουλε, στον ύπνο σου δεν θα σε ενοχλούν τα ψεκαστικά των παιδικών σου χρόνων και ίσως καταφέρεις να αναδειχθείς σε νούμερο από απλό μηδενικό».
tats-fac-3.jpg