Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Κωπηλασία: 22th Rowing Regatta Alexander the Great

Διεθνείς αγώνες Κωπηλασίας: 22th Rowing Regatta Alexander the Great ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ «22th Rowing Regatta..Alexander the Great» 4 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν οι ιστορικοί διεθνείς διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας «22th Rowing Regatta Alexander the Great» που διοργάνωσε όπως κάθε χρόνο ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης και συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό συμμετοχών από σωματεία της Ελλάδας της Κύπρου και της Βουλγαρίας, παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που ανάγκασαν τους διοργανωτές να διεξάγουν τους αγώνες σε κωπηλατικά εργόμετρα.
Από τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης συμμετείχε ομάδα 16 κωπηλατών και κωπηλατριών που αγωνίστηκαν σε 7 πληρώματα, κάνοντας πολύ δυναμική εμφάνιση αφού κάτω από την καθοδήγηση των προπονητών του τμήματος κ.Μπικογιάννη Γ. και κ.Φυτοπούλου Κ. κατέκτησαν μετάλλια (ένα χρυσό και 3 χάλκινα) σε 4 αγωνίσματα.

Το χρυσό μετάλλιο και το έπαθλο της διοργάνωσης στο αγώνισμα τετράκωπος χωρίς πηδαλιούχο Παίδων κατέκτησαν οι Χατζησαββίδης Χρήστος, Τσέτσας Αντώνης, Καζάκας Γιώργος και Τσελίκας Νίκος.

Την τρίτη θέση στο και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Γραμματόσης Νίκος, Νάστος Σωτήρης, Τζιόμπανος Ζαχαρίας και Σταμκόπουλος Μάρκος  στο αγώνισμα τετραπλό σκιφ παίδων 12-14 ετών, οι Ηλιάδου Νίκη και Τσαρούχα Μαρία στο διπλό σκιφ κορασίδων 12-14 ετών, καθώς και οι Κυριακίδου Κωνσταντίνα και Κωστοπούλου Κατερίνα στο διπλό σκιφ κορασίδων 12-14 ετών.

Για λίγο έχασε το χάλκινο μετάλλιο η αθλήτρια Τελμετίδου Χρυσή που κατατάχθηκε τέταρτη στο αγώνισμα σκιφ κορασίδων, ενώ ο Καμπουρίδης Δημήτρης στο αγώνισμα σκιφ παίδων 12-14 ετών κατατάχθηκε πέμπτος. Τέλος οι νεαροί αθλητές Τσιαλός Δημήτρης και Μπούφτας Μανώλης κατατάχθηκαν στην 8η θέση στο αγώνισμα διπλό σκιφ παίδων 12-14 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: