Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Φρενίτιδα για την "κοκκορομαχία" Βενγκέρ-Μουρίνιο!

Η Τσέλσι νίκησε 2-0 την Άρσεναλ στο λονδρέζικο ντέρμπι κορυφής και πέρα από το +5 που απολαμβάνει στη βαθμολογία της Premier League ..
έναντι της 2ης Μάντσεστερ Σίτι, έκανε ένα σπουδαίο "δώρο" στον προπονητή της.
Και αυτό γιατί ο Ζοζέ Μουρίνιο συνέχισε το εκπληκτικό σερί που έχει στο Νησί απέναντι στον Αρσέν Βενγκέρ από τον οποίο δεν έχει χάσει ποτέ, με τον "special one" να μετράει πλέον 7 νίκες κόντρα στον Αλσατό ενώ 5 αναμετρήσεις τους έχουν λήξει ισόπαλες.
ADVERTISEMENT
 

Έτσι το αήττητο σερί του κόντρα στον άσπονδο "φίλο" του έφτασε τα 12 ματς, με τη μία μάλιστα νίκη από τις επτά να είναι με σκορ 6-0, στο 1000ο μάλιστα ματς του Βενγκέρ στον πάγκο των "κανονιέρηδων".
Φυσικά, το αγωνιστικό κομμάτι της τελευταίας τους κόντρας πήγε... περίπατο από το φινάλε κιόλας του πρώτου μέρους. Εκεί που οι δύο προπονητές ξέχασαν τους καλούς τους τρόπους και ήρθαν στα χέρια, με τον Βενγκέρ να σπρώχει τον Μουρίνιο και τον Πορτογάλο να απαντάει με "γαλλικά".

Το αποτέλεσμα; Τα social media "πήραν φωτιά" από κόσμο που εξέφρασε την επιθυμία του ακόμα και να δει τους δύο προπονητές να παλεύουν στο κέντρο του γηπέδου (!) ενώ η επομένη ημέρα βρίσκει σύσσωμο τον αγγλικό Τύπο να τους έχει να φιγουράρουν στις πρώτες σελίδες.
"Τρελή πάλη", ντροπή" και "σπρωξιά τίτλου" είναι μερικά από τα πιο εντυπωσιακά πρωτοσέλιδα, με τους δύο τεχνικούς να αποδεικνύουν πως η μεταξύ τους κόντρα έχει παρελθόν, παρόν και (σίγουρα) μέλλον!

Δείτε τα πρωτοσέλιδα των αγγλικών ΜΜΕ για τον επικό καυγά:


Ads by NaewSavErAd Options


Ads by NaewSavErAd Options
Διαβάστε μερικά χαρακτηριστικά tweets για τον καυγά των δύο διάσημων τεχνικών:
=============








http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: