Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Eλληνα φυγάδα που έχει λαδώσει ... εντόπισαν οι Αμερικανοί!

 
Eλληνα φυγάδα που έχει λαδώσει το μισό πολιτικό σύμπαν και εμπλέκεται στην Τρομοκρατία εντόπισαν οι Αμερικανοί!ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΩΡΩΝ
Ο ΦΥΓΑΔΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ.

Από την Ιόλη Πιερίδη
Συναγερμός έχει σημάνει τα τελευταία 24ωρα στην Αμερικανική Πρεσβεία στην Ελλάδα αλλά και στα κεντρικά της CIA.
Κι αυτό γιατί Αμερικανοί πράκτορες έχουν λοκάρει Ελληνα-φυγάδα ο οποίος έχει λαδώσει το εγχώριο πολιτικομηντιακό σύστημα.
Οι Αμερικανοί εκτιμούν ότι ο τύπος βρίσκεται πίσω ακόμη και από χτυπήματα της εγχώριας τρομοκρατίας και κατ΄ενανάληψη είχαν ζητήσει τον εντοπισμό και την σύλληψή του από τους αρμόδιους Ελληνες υπουργούς οι οποίοι για κάποιους ανεξήγητους (;) λόγους έδειχαν ραθυμία στην εκτέλεση του καθήκοντος.
Για κακή τύχη των δικών μας, Αμερικανοί πράκτορες που διεξήγαγαν έρευνα για άλλη μεγάλη υπόθεση έπεσαν πάνω σε συνομιλίες του φυγάδα με το περιβάλλον πολιτικών προσώπων στη χώρα μας και τραβάγαν τα μαλλιά τους με όσα άκουγαν.
Η περίπτωση του Ελληνα φυγάδα έχει διαρρεύσει ήδη σε κορυφαίους Αμερικανούς δημοσιογράφους και η δημοσίευση του σχετικού ρεπορτάζ θα μπορούσε να είναι ένα δώρο των Αμερικανών στον ΣΥΡΙΖΑ μια και θα προκαλέσει ανήκεστο βλάβη στα δύο κόμματα εξουσίας.
Είναι δε θέμα ωρών, ο φυγάδας να βρεθεί στα χέρια των Αμερικανών και να σαπίσει στο Γκουαντάναμο, σε περίπτωση που δεν ξεράσει όσα θέλουν να ακούσουν οι Αμερικανοί πράκτορες που θα τον ανακρίνουν.
Η συγκεκριμένη υπόθεση για την οποία οι Αμερικανοί έχουν καλέσει στην πρεσβεία κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να εξασφαλίσει στην Κουμουνδούρου το ονειρικό ποσοστό του 54-55%!
Κάποιοι θεωρούν ότι χέρι βοηθείας στις αμερικανικές υπηρεσίες για τον εντοπισμό του συγκεκριμένου φυγάδα έδωσε Ελληνας πρώην πρωθυπουργός.
Οι εξελίξεις είναι στην κυριολεξία καταιγιστικές…
kourdistoportocali


Πηγή:Voliotaki

Δεν υπάρχουν σχόλια: