Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

ΟΧΑΙΟ ΗΠΑ.Μαχαίρωσε τη θετή της μητέρα 12 φορές

Μαχαίρωσε τη θετή της μητέρα 12 φορές  
Μαχαίρωσε τη θετή της μητέρα 12 φορές.Τα όρια της παράνοιας αγγίζει η υπόθεση που συγκλονίζει το Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών και έχει
ως πρωταγωνιστές την 19χρονη Σαμπρίνα Ζίνιχ, τη θετή της μητέρα Λίζα Νόεφελ και τον Κέβιν Νόεφελ, σύζυγο της Λίζα και πατριό της Σαμπρίνα.Αλλά ας ξετυλίξουμε το κουβάρι της μυστηριώδους υπόθεσης.
Πώς μπορεί ένα 19χρονο κορίτσι να σφάξει τη θετή του μητέρα και να περάσει την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή; Η Σαμπρίνα για τα μάτια του πατριού της Κέβιν, τυφλωμένη από έντονο ερωτικό πάθος, προκειμένου να έχει την αποκλειστικότητα του Κέβιν, με τον οποίο διατηρούσε παράνομη ερωτική σχέση από το 2012, μαχαίρωσε τη θετή της μητέρα 12 φορές και τη χαράκωσε 166 φορές.

Στο στυγερό έγκλημα ενεργό ρόλο έχει παίξει και ο πατριός, καθώς εκείνος παρότρυνε, σύμφωνα με το δικαστήριο, τη μικρή, «πουλώντας» της έρωτα για να σκοτώσει τη Λίζα.

Η 19χρονη παραδέχθηκε εντός του δικαστηρίου πως δολοφόνησε τη θετή της μητέρα, την 41χρονη Λίζα Νόεφελ στις 12 Νοεμβρίου το 2012.

Το δικαστήριο την κήρυξε ένοχη και την καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη, αλλά με τη δυνατότητα αποφυλάκισης σε 30 χρόνια υπό όρους και προϋποθέσεις.

Όπως διευκρίνισε ο πρόεδρος του δικαστηρίου, άφησαν αυτό το παράθυρο, γιατί η 19χρονη πλέον παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε τη θετή της μητέρα, ύστερα από παρότρυνση του θετού της πατέρα και συζύγου του θύματος και γιατί ήταν ερωτευμένη μαζί του.

Έτσι αποκαλύφθηκε πως ο θετός πατέρας ώθησε τη 17χρονη στη στυγερή δολοφονία της συζύγου του.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, ο Κέβιν αμέσως μετά τη δολοφονία εισέπραξε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό από το ασφαλιστήριο ζωής, συνολικού ύψους 800.000 δολαρίων.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: