Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Αξιολόγηση. Κατάληψη του Δημαρχείου Κατερίνης.

 
Κατά της αξιολόγησης.Κατάληψη του Δημαρχείου Κατερίνης.Με καταλήψεις δημαρχείων συνέχισαν χθες τις κινητοποιήσεις τους οι ..
συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ ενάντια στην αξιολόγηση και για τους ελέγχους μετατροπής των συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε αορίστου.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στους ΟΤΑ έχει ορίσει την 30ή Σεπτεμβρίου ως "Ημέρα Τοπικής Αυτοδιοίκησης".
Στην Κατερίνη η κατάληψη πραγματοποιήθηκε από τις 11 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι.
"Η μελέτη του Κοινωνικού Πολύκεντρου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με θέμα: "Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση: Τα οικονομικά της, η εκχώρηση των αρμοδιοτήτων και οι επιπτώσεις στο ανθρώπινο δυναμικό και στα Δημόσια αγαθά" αναμένεται να αποτελέσει ένα ακόμη εργαλείο για τη διεύρυνση του μετώπου των εργαζομένων και των αιρετών απέναντι στις διαλυτικές πολιτικές της συγκυβέρνησης.

Οι εργαζόμενοι και οι αιρετοί πρέπει να γνωρίζουν απόλυτα ποιες είναι οι επιδιώξεις της συγκυβέρνησης. Γιατί μόνο έτσι μπορούν να τις αντιμετωπίσουν ενωτικά, μαζικά, αποτελεσματικά. Η "συγκριτική αξιολόγηση" και ο επανέλεγχος των συμβάσεων με διαφορετικά κριτήρια είναι τρανταχτό παράδειγμα κυβερνητικών μεθοδεύσεων. Στόχος είναι οι απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και η διάλυση των υπηρεσιών της" τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ - ΟΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: