Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Πώς θα γίνει ένας πατέρας πρότυπο για την κόρη του;

Πώς θα γίνει ένας πατέρας πρότυπο για την κόρη του; 
Πώς θα γίνει ένας πατέρας πρότυπο για την κόρη του;Η αδυναμία που έχει ένας μπαμπάς στην κόρη του είναι μεγάλη. Αυτό είναι γεγονός.Η μικρή..
του πριγκίπισσα, μόλις μεγαλώσει λίγο, αποκτά μία πολύ δυνατή σχέση μαζί του, κι όσο μεγαλώνει αναζητάει έναν άνδρα σαν κι εκείνον. Εσείς είστε από τους μπαμπάδες που έχετε ανασφάλειες και δεν ξέρετε αν η κόρη σας θα σας έχει πρότυπο; Είμαστε εδώ για εσάς. Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και η πριγκίπισσά σας θα σας λατρέψει!
• Να είστε δίπλα της στην εφηβεία. Είναι μία δύσκολη περίοδος και σας έχει ανάγκη. Συμβουλεύστε την στα ερωτικά θέματα χωρίς πίεση.
• Μην είστε καχύποπτος και μην κοιτάτε τους υποψήφιους γαμπρούς με μισό μάτι, καθώς αυτό το εκλαμβάνει η κόρη σας και δεν είναι ότι καλύτερο για τη μεταξύ σας σχέση. Προσπαθήστε να είστε άνετος κι ασφαλής και να μην είστε ανταγωνιστικός.
• Θα πρέπει να εκφράζετε την αγάπη σας στην σύζυγό σας. Αυτό θα λειτουργήσει θετικά στην ψυχολογία της κόρης σας η οποία θα αναζητήσει έναν άνδρα σαν κι εσάς που παρά τα χρόνια που έχετε με την μητέρα της, νιώθετε για εκείνη πράγματα.
• Μάθετέ την να είναι πραγματική γυναίκα. Να αγαπάει και να αγαπιέται. Να ξέρει τι σημαίνει φροντίζω έναν άνδρα. Είστε ο πιο κατάλληλος για να το κάνετε αυτό.

Πηγή: http://www.mothersblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: