Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΤΕΡΙΝΗ. Αυλαία σήμερα το βράδυ για την 6η ΕΒΕ Πιερίας

Αυλαία σήμερα το βράδυ για την 6η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας.Μεγάλες εκθεσιακές προσφορές στα περίπτερα της έκθεσης...
Ολοκληρώνεται σήμερα Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014, η 6η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Κεντρικής Μακεδονίας. Το κοινό έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί την έκθεση και να συνομιλήσει με τους εκθέτες μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης. Η έκθεση, που κέρδισε της εντυπώσεις και τα θετικά σχόλια των επισκεπτών, παρουσιάζει φέτος μεγάλη ποικιλία εκθεμάτων και εκτείνεται σε 5.700 τ.μ.
 
Το κοινό έχει τη μοναδική ευκαιρία να αξιοποιήσει τις μεγάλες εκθεσιακές προσφορές των επιχειρηματιών που συμμετέχουν και διαρκούν μέχρι το τέλος της ΕΒΕΠ - ΚΜ. Η έκθεση είναι γενική και παρουσιάζει εκθέματα και εκθέτες από τους εξής τομείς: Αγροτικά, αντιπροσωπείες αυτοκινήτων - μοτοσικλέτες, βιομηχανικά προϊόντα, γραφικές τέχνες - εκτυπώσεις, δερμάτινα - ενδύματα - υποδήματα, δομικά - μονωτικά υλικά, είδη κατοικίας, εκπαίδευση, έπιπλα - έπιπλα κουζίνας, επαγγελματικός εξοπλισμός, ηλεκτρονικά - ηλεκτρικά είδη, κλιματισμός - ψύξη - θέρμανση - φωτοβολταϊκά, κουφώματα, κουρτίνες - λευκά είδη - στρώματα, μηχανές γραφείου - συστήματα πληροφορικής, τζάκια, τρόφιμα - ποτά, φίλτρα νερού - υπηρεσίες.

Περίπτερα κοινωνικών φορέων

Για μια ακόμη χρονιά, οι διοργανωτές της έκθεσης παραχώρησαν δωρεάν περίπτερα σε κοινωνικούς και θεσμικούς φορείς της Πιερίας ώστε να αναδείξουν το έργο τους στην τοπική κοινωνία.

Μεταξύ άλλων, το κοινό μπορεί να επισκεφθεί τα περίπτερα των παρακάτω φορέων:

> Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα

> Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός - Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης

> Διασωστική Ομάδα Πιερίας

> Βενιαμίν, Σύλλογος Προστασίας Παιδιών

> Σύλλογος Μέριμνας Παιδιού

> Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης: Ψυχιατρικός Τομέας, Κέντρα Ημέρας

> Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κατερίνης (Σ.Δ.Ε.)

> Τεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση (ΕΚ Κατερίνης)

> 4ο Γυμνάσιο Κατερίνης

> Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης

> Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης

> Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας Α.Ε.

> Τεχνικό Επιμελητήριο Πιερίας

> Δήμος Κατερίνης

> Επιμελητήριο Πιερίας

Πληροφορίες

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 01 Οκτωβρίου 2014 και λαμβάνει χώρα στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης (οικισμός Ανδρομάχης). Την έκθεση συνδιοργανώνουν το Επιμελητήριο Πιερίας και ο Δήμος Κατερίνης και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης. Ώρες λειτουργίας καθημερινές: 16:30 - 10:30μ.μ.. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση μπορείτε να απευθυνθείτε στο Επιμελητήριο Πιερίας, τηλέφωνα: 2351047263 και 2351047274. Επίσης, ενημερωτικό υλικό υπάρχει και στο portal του Επιμελητηρίου www.champie.gr.

ΕΙΣΟΔΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: