Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Θεσσαλονίκη: Μαχαιριές, ξύλο στη συναυλία του Μανού Τσάο..

http://www.newsit.gr/files/Image/2014/06/24/resized/876_637_355.jpg Θεσσαλονίκη: Μαχαιριές και άγριο ξύλο στη συναυλία του Μανού Τσάο - Μαρτυρίες για το σοβαρό τραυματισμό άντρα! Τα επεισόδια ξεκίνησαν με..
την έναρξη της συναυλίας στο λιμάνι - Έτρεχαν να σωθούν οι θεατές που προσπαθούσαν να καταλάβουν τα όσα συνέβαιναν...
Με επεισόδια με την έναρξη της συνοδεύτηκε η συναυλία του δημοφιλούς καλλιτέχνη Μανού Τσάο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης καθώς ομάδα κρανοφόρων κρατώντας ξύλα και ρόπαλα στο πίσω μέρος του πλήθους επιτέθηκε σε άλλη ομάδα που βρισκόταν στο ίδιο σημείο η οποία προσπάθησε να αμυνθεί πετώντας μπουκάλια.
http://www.newsit.gr/files/Image/2014/06/24/resized/876_637_355.jpg 
Σύμφωνα με το seleo.gr, τα επεισόδια διήρκησαν λίγα λεπτά και στη συνέχεια οι κρανοφόροι αφού προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση στους θεατές βγήκαν από το χώρο του λιμανιού και κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Αριστοτέλους.
Τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων
Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε ένας 40χρονος που μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ. Σύμφωνα με τους γιατρούς φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα στο πόδι από αιχμηρό αντικείμενο πιθανότατα σπασμένο μπουκάλι.
Τα πρώτα λόγια του τραυματία για τα επεισόδια
"Eίναι Τούρκος, είναι Τούρκος". Με αυτά τα λόγια όπως καταγγέλει δέχθηκε αρχικά φραστική επίθεση και στην συνέχεια τρεις μαχαιριές στον μηρό ο 40χρονος που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πολής έπειτα από επίθεση στην συναυλία του Μανού Τσάο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με το οικογενειακό του περιβάλλον το θύμα παρακολουθούσε ανυποψίαστο την συναυλία όταν ξαφνικά μια παρέα του επιτέθηκε φραστικά και στην συνέχεια ενας μεγαλύτερος αριθμός ατόμων άρχισε να τον χτυπά. Εκεί κάποιος τράβηξε μαχαίρι και τον μαχαίρωσε στο πόδι. 
http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: