Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Θέλει τον Κώστα Φορτούνη ο ΠΑΟΚ, αλλά είναι δύσκολο

Φορτούνης Ο Κώστας Φορτούνης έχει ειδοποιηθεί από την Καϊζερσλάουρτερν πώς δεν υπολογίζεται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και ήδη..
έχει αρχίσει την αναζήτηση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στον ΠΑΟΚ υποδέχθηκαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την είδηση, ωστόσο, υπάρχουν συγκεκριμένα δεδομένα που κάνουν πολύ δύσκολη την προοπτική απόκτησης του Τρικαλινού μεσοεπιθετικού που αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Καλαμπάκα και υπό τις οδηγίες γυμναστή, μαζί με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων.Φορτούνης 
Ποια είναι αυτά;
-Πρώτα απ' όλα οι απαιτήσεις της Καϊζερσλάουτερν που φθάνουν στο 1 εκ. ευρώ και στην καλύτερη περίπτωση μπορούν να πέσουν μέχρι τις 800.000.
-Κατά δεύτερον, η επιθυμία του παίκτη που θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα να συνεχίζει να παίζει στο εξωτερικό και στη συνέχεια να εξετάσει τις προτάσεις από την Ελλάδα. Σ' αυτή την περίπτωση σίγουρα θα τον ενδιέφερε να αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά προς το παρόν έχει το μυαλό του στη Γερμανία και την Ισπανία.
Πάντως, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εκτιμούν ότι με την πάροδο του χρόνου η κατάσταση θα αλλάξει και θα δημιουργηθούν οι συνθήκες για να έρθει στην Τούμπα ο Φορτούνης που μπορεί να καλύψει ένα μεγάλο κενό που έχει ο “Δικέφαλος” στα χαφ.
http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: