Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΠΙΕΡΙΚΟΣ:Συνεχίζει τις μεταγραφές-Υπέγραψε και ο Παλιάτσιο!

Παλιάτσιος: Γκολ και νίκες με Πιερικό Συνεχίζει «ζεστά» τις μεταγραφικές του κινήσεις ο Πιερικός. Μια μέρα μετά την απόκτηση του Παναγιώτου, οι Κατερινιώτες έκαναν δικό τους ..
και τον Πάρει Παλιάτσιο.Ο 20χρονος επιθετικός βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ όπου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα. Ο νεοαποκτηθείς άσος ξεχώρισε φέτος με τις επιδόσεις του στον Εθνικό Αγιονερίου, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ στο παρελθόν ήταν και πρώτος σκόρερ στην ομάδα Κ-20 του Άρη!Παλιάτσιος: Γκολ και νίκες με Πιερικό 
«Είναι τιμή μου που θα παίξω σε μια ιστορική ομάδα όπως ο Πιερικός. Ευχαριστώ τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ για την εμπιστοσύνη τους. Μου έδειξαν ζεστό ενδιαφέρον και με προσέγγισαν ωραία. Ανυπομονώ να αρχίσει η προετοιμασία και το πρωτάθλημα. Θέλω να βοηθήσω ενεργά τον Πιερικό, με γκολ, καλές εμφανίσεις και νίκες.
Ευχαριστώ παράλληλα τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου, που πέρυσι με βοήθησε να αναδειχθώ. Είναι σημαντικό που θα έχω εξαρχής γνώριμα πρόσωπα, όπως οι Κοντσίδης και Σπάσιτς, θα είναι οικείο το περιβάλλον».
Για να συνεχίσει ο Παλιάτσιος: «Είναι δύσκολη η Football League. Έχει πολλές ιστορικές ομάδες και εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται.
Πρέπει να αφήσουμε το στίγμα μας και να κάνουμε ζημιές. Όσο για τον Άρη, μου πρότειναν να μείνω για να με αξιολογήσει ο προπονητής, αλλά προτίμησα να αποχωρήσω για κάπου που με ήθελαν παραπάνω».
Πήρε Παναγιώτου ο Πιερικός
Στο δυναμικό των Κατερινιωτών ανήκει και επίσημα ο 22χρονος Κύπριος
Μία ακόμα μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Πιερικός. Η κατερινιώτικη ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αιμίλιου Παναγιώτου.
Πρόκειται για τον 22χρονο Κύπριο μεσοεπιθετικό ο οποίος αφότου πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, στη συνέχεια έβαλε την υπογραφή του στο νέο διετές συμβόλαιό του.
Ο νεοαποκτηθείς άσος του συλλόγου θεωρείται απ’ τα ταλέντα στη Μεγαλόνησο και στο παρελθόν έχει περάσει από δοκιμαστικά σε πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους.
Απ’ το 2009 άνηκε στον ΑΠΟΕΛ κι ενώ έχει αγωνιστεί ως δανεικός σε Ολυμπιακό, Αλκή και ΑΕΚ Λάρνακας.
Παίκτης του Πιερικού για τα δύο επόμενα χρόνια ο Στέφανος Σπάσιτς
Οι Κατερινιώτες έδωσαν τα χέρια μαζί του και ο 27χρονος μέσος Στέφανος Σπάσιτς θα φοράει τα ασπρόμαυρα για τα επόμενα δύο χρόνια!
Ποιο είναι ωστόσο το νέο απόκτημα του Πιερικού; Την περασμένη σεζόν ο Σπάσιτς είχε 15 συμμετοχές και 1 γκολ με τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, Μουδανιά και Απόλλωνα Αρναίας.
Πριν από τρία χρόνια, μάλιστα, είχε δοκιμαστεί στον Πιερικό, αλλά αυτή τη φορά οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια!
Στο μεταξύ, την Πέμπτη εξέπνευσε η προθεσμία για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, με τους ανθρώπους του Πιερικού να επισημαίνουν ότι τις επόμενες μέρες θα υπάρχει ενημέρωση για το όλο θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: