Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ Έκαναν το νταμπλ οι παγκορασίδες του Πιερικού!!!


Τετάρτη 05 Ιουνίου 2013 Αθλητισμός
Την κυρίαρχη θέση επιβεβαίωσαν για ακόμη μια χρονιά οι παγκορασίδες του Πιερικού καθώς έκαναν το νταμπλ στα τμήματα υποδομής αφού κέρδισαν το πρωτάθλημα τόσο...
στις κορασίδες όσο και στις παγκορασίδες.
Οι παγκορασίδες του Πιερικού παρά το πολύ μικρό της ηλικίας τους κέρδισαν τον τίτλο και στην μεγαλύτερη κατηγορία των κορασίδων δείχνοντας το απίστευτο ταλέντο που διαθέτουν και πως με την σκληρή και πειθαρχημένη δουλειά τους είναι έτοιμες για πολύ υψηλές επιδόσεις και για πολύ μεγάλα κατορθώματα.
Τα κορίτσια του Πιερικού κατέκτησαν το πρωτάθλημα των κορασίδων παρ' ότι ήταν η πιο μικρή σε ηλικία ομάδα του πρωταθλήματος, ενώ κατέκτησαν αήττητες και την τελική φάση του πρωταθλήματος χάνοντας μόλις ένα σετ!

Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους για την απίστευτη ικανότητα αυτής της ομάδας. Μια ικανότητα που τους οδήγησε σε εντυπωσιακά αποτελέσματα και στην κατάκτηση 4 πρωταθλημάτων σε 3 χρόνια.

Την φετινή χρονιά με πορεία που "έβγαλε μάτια" πήρε και το πρωτάθλημα των κορασίδων και το πρωτάθλημα των παγκορασίδων πετυχαίνοντας μάλιστα ένα απίστευτο ρεκόρ με 20 νίκες σε 20 αγώνες!!! και 60-0!!! σετ.

Τα κορίτσια του Πιερικού πέτυχαν το ακατόρθωτο καθώς όχι μόνο βγήκαν πρωταθλήτριες πριν 3 χρόνια σε ηλικία μόλις 12 χρονών μέσο όρο αλλά διατηρήθηκαν στην κορυφή αήττητες για 3 συνεχόμενα χρόνια κατακτώντας με απίστευτα αποτελέσματα 3 συνεχόμενους τίτλους γράφοντας την δική τους ιστορία.

Τα τρομερά μωρά του Πιερικού είχαν καρδιά πρωταθλητή και τα 3 χρόνια, δούλεψαν πολύ σκληρά και πειθαρχημένα ατελείωτες ώρες στο γήπεδο και έδειξαν γιατί αποτελούν ομάδα μοντέλο, ομάδα πρότυπο που είναι ικανή για απίστευτα πράγματα, για εντυπωσιακά πολύ υψηλές επιδόσεις, ενώ συνάμα έχουν βάλει τις βάσεις για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες αφού η κυρίαρχη θέση τους στα τμήματα υποδομής αποτελεί την βάση για μελλοντικές επιτυχίες.

Ο Πιερικός δείχνει με την άριστη οργάνωση τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα, με την άριστη τεχνογνωσία του προπονητικού τιμ, ότι αποτελεί ένα σύλλογο πρότυπο σε όλα, που τα υψηλά αποτελέσματα και τα πολλά πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει σε πολύ λίγο χρόνο απλώς επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Ο μεγάλος αριθμός αγοριών - κοριτσιών που υπάρχουν στα τμήματα υποδομής δείχνουν την μεγάλη αγάπη και αναγνώριση του κόσμου γι' αυτήν την ομάδα. Δείχνουν την εμπιστοσύνη στους έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές-καθηγητές φυσικής αγωγής του συλλόγου που έχουν οδηγήσει το τμήμα σε πολύ υψηλά και εντυπωσιακά αποτελέσματα με την κατάκτηση πολλών πρωταθλημάτων συμβάλλοντας και αυτοί στην ανάδειξη του Πιερικού σε κυρίαρχη δύναμη στο χώρο του βόλεϊ.

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν. 6944/995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948/724752.

Δεν υπάρχουν σχόλια: