Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Ύποπτο στοιχηματικά & το Γιαννιτσά-Πιερικός! ?Φάκελλος απο την ΟΥΕΦΑ στην ΕΠΟ - Παπαδόπουλος: Για τον Πιερικό..Δεν μας αφορά η καταγγελία - Καραογλανίδης: για την Αναγέννηση ...Θα επιστραφεί η λάσπη!


http://www.pressaris.gr/wp-content/themes/twentyeleven/image_resizer.php?width=468&image=/wp-content/uploads/2013/05/giannitsa_pierikos_2013_024.jpg
Πέμπτη 23 Μαίου 2013 
Δέν φτάνουν τα τόσα προβλήματα που έχουν οι δύο ομάδες της Αναγέννησης Γιαννιτσών του και του Πιερικού  , προστίθενται και άλλα με καταγγελίες περί στημένου παιγνιδιού στον μεταξύ τους αγώνα που κέρδισε η τοπική ομάδα στα Γιαννιτσά με σκόρ 3-1.
Σύμφωνα με τις δυνατότητες και τη....
δυναμικότητα των δύο ομάδων καθόλου παράξενο το αποτέλεσμα και το σκόρ.
Και όμως σύμφωνα με καταγγελίες και άς μήν ευσταθούν, η UEFA προχώρησε σε σχετικές ενέργειες και διαβίβασε την Τετάρτη τον φάκελο για τον συγκεκριμένο αγώνα στην ΕΠΟ και αυτή με τη σειρά της τον έστειλε μια μέρα μετά προς την Εισαγγελία, το Υπουργείο Αθλητισμού και την αρμόδια διοργανώτρια αρχή. Υπενθυμίζεται πως το παιχνίδι είχε διεξαχθεί στις 15 Μαϊου με την ομάδα των Γιαννιτσών να κερδίζει με 3-1 και να εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή της στη Football League.  Η σχετική ενημέρωση από την ΕΠΑΕ, αναφέρει: "Η ΕΠΟ απέστειλε πριν από λίγο στην FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ-FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ  επιστολή της UEFA, με σχετικά συνοδευτικά έγγραφα, που αφορούν στον αγώνα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ  – ΠΙΕΡΙΚΟΣ που διεξήχθη στις 15/5/2013. Ο πρόεδρος της Διοργανώτριας διαβίβασε τα έγγραφα  στα αρμόδια Θεσμοθετημένα Πειθαρχικά – Δικαιοδοτικά Όργανα, για την τάχιστη διερεύνηση  και συνακόλουθα την άμεση διαλεύκανση του θέματος".

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjg1zDAa74IIdvLmmZiJopL0PPt-BrZaScSJsc2_cW5acYBp7F_Gz16nLA38lXifGPlLqsJUeTcVoTsQ4Mw5gf7YfGkKNNJSd7gQu2MLLW83yS5Pn6aGYUKOxkw-p2oSjbEJxQ6ubElUbUM/s1600/Papadopoulos.pngΠαπαδόπουλος: Δεν μας αφορά η καταγγελία Με προσωπική του δήλωση, ο πρόεδρος του Πιερικού, Κώστας Παπαδόπουλος ξεκαθαρίζει πως η υποψία για τον αγώνα με τα Γιαννιτσά, δεν αφορά ούτε εκείνον, ούτε την ομάδα του. Αναλυτικά, η δήλωση: "Άλλο παλι αυτό. Ενημερωθηκα ότι διαβιβαστηκε στα αρμοδια οργανα του ποδοσφαιρου φακελλος της ΟΥΕΦΑ με τον οποιο χαρακτηριζεται υποπτος ο αγωνας Γιαννιτσα - Πιερικος που εληξε με νικη των γηπεδουχων με σκορ 3-1. Κατηγορηματικα δηλωνω ότι αν αποδειχθει βασιμη η υποψια για τον παραπανω αγωνα οποιος τον εστησε ας τον πιασουν και ας τον κρεμασουν.
Δεν αφορα ουτε εμενα ουτε την ομαδα μας η καταγγελια αυτή. Εχω πληρη εμπιστοσυνη στις δικαστικες αρχες που θα σχοληθουν και περιμενω γρηγορη διαλευκανση της υποθεσης. Εχουμε χιλια προβληματα, εχουμε και τον καημο των στοιχηματικων εταιριων.-Δεν στοιχηματησα ουτε ένα ευρω ουτε εγω ουτε οποιοσδηποτε μου λεει καλημερα πανω από 3-4 φορες την εβδομαδα.Δεν μπορουμε να κανουμε τον αστυφυλακα των εταιριων στοιχηματος.
Υ.Γ.: Η μονη προσυνεννοηση που ειχα με την ομαδα των Γιαννιτσων αφορουσε τα δυο (2) τελαρα κερασια που μου εδωσε ο Προεδρος των Γιαννιτσων, Καραογλανιδης Λακης". 

Καραογλανίδης: Θα επιστραφεί η λάσπη!


http://www.matiespellas.gr/resources/articles/article3025/karaoglanidis.JPGΑναλυτικά, ο ισχυρός άνδρας των κυανόλευκων, Λάκης Καραογλανίδης, υποστήριξε στην ιστοσελίδα μας: «Η διοίκηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών θα αναφερθεί στο ζήτημα που ανακινήθηκε την Πέμπτη από κάποιους φορείς. Η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ, που επεξεργάζεται δισεκατομμύρια πληροφορίες μέσα σε ένα λεπτό. Οι υπεύθυνοι ας ξοδέψουν 10 δευτερόλεπτα από το χρόνο τους, αν θέλουν να βρουν τα ονόματα και τους κωδικούς, που δεν ξέρουμε πως παίζεται το στοίχημα, των όσων έπαιξαν και να τα ανακοινώσουν επίσημα. Η λάσπη θα επιστραφεί σε αυτούς που την ανακίνησαν ενάντια της ομάδας μας. Οι υπεύθυνοι ας ασχοληθούν επιτέλους σοβαρά με αυτά τα ζητήματα και ας αφήσουν τα… Γιαννιτσάκια στον αγώνα τους».
(πηγή και στοιχεία ρεπορτάζ απο http://www.mikriliga.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: