Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Μετά από καταδίωξη αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης Συνελήφθη 48χρονος σε χωριό της Λάρισας για ναρκωτικά και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών


 Πέμπτη 23 Μαίου 2013 Τοπικά
Κατασχέθηκαν (60) συσκευασίες με 622,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 223 γραμμάρια αποξηραμένα φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, αποξηραμένοι και υγροί κλώνοι ...
κάνναβης
Συνελήφθη την Τρίτη το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, ένας ημεδαπός 48 ετών για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών.
Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον προαναφερόμενο την Τρίτη το πρωί στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, να κινείται με το Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητό του και πραγματοποίησαν σήμα στάσης προκειμένου να τον ελέγξουν.
Παρά τις ηχητικές και φωτεινές προειδοποιήσεις ο 48χρονος ανέπτυξε ταχύτητα και με επικίνδυνους ελιγμούς τράπηκε σε φυγή κατευθυνόμενος προς χωριό της Λάρισας όπου εγκατέλειψε το όχημα και εισήλθε στην οικία του.
Οι αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας με την άμεση συνδρομή συναδέλφων τους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας τον ακολούθησαν και τον συνέλαβαν.
Σε αστυνομική έρευνα της οικίας του προαναφερόμενου παρουσία δικαστικού λειτουργού, καθώς και σε αστυνομικό έλεγχο του ίδιου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
* (60) συσκευασίες που περιείχαν συνολικά (622,7) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
* (1) συσκευασία που περιείχε (223) γραμμάρια αποξηραμένα αποσπάσματα κάνναβης,
* (1) συσκευασία που περιείχε (25) γραμμάρια αποξηραμένους κλώνους κάνναβης,
* (1) συσκευασία που περιείχε (49) γραμμάρια υγρούς κλώνους κάνναβης και
* (3) κινητά τηλέφωνα.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: