Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Βόλος: Πενθεί η αθλητική οικογένεια για το χαμό του Κ. Λάζου

Πέμπτη 07 Φεβρουαρίου 2013 

Βόλος: Πενθεί η αθλητική οικογένεια για το χαμό του Κ. Λάζου
Πενθεί η αθλητική οικογένεια στη Μαγνησία, για τον ξαφνικό χαμό του Κώστα Λάζου. Ο άτυχος... Κ. Λάζος, επιχειρηματίας λατομικών προϊόντων, πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκης και νυν πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, σκοτώθηκε χθες το απόγευμα, σε τροχαίο που έγινε στο δρόμο Κερασιάς-Καναλίων. Η θλιβερή είδηση διαδόθηκε πολύ γρήγορα και λύπησε πολλούς, αφού ο 73χρονος Κώστας Λάζος ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία.
Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του, βγήκε από το δρόμο και ανατράπηκε, μισό περίπου χιλιόμετρο έξω από την Κερασιά. Ο άτυχος Κώστας Λάζος βρήκε τραγικό θάνατο…
Ο 73χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του και κινούταν στο δρόμο Κερασιάς- Καναλίων. Στην περιοχή διατηρεί επαγγελματικό χώρο και μετέβαινε σχεδόν καθημερινά. Λίγο πριν από τις 7 χθες το απόγευμα, διερχόμενος οδηγός ταξί αντίκρισε ένα αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο. Σταμάτησε και διαπίστωσε ότι ο οδηγός ήταν ασάλευτος. Τηλεφώνησε στην Αστυνομία. Στη συνέχεια ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο με γιατρό μετέβη στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος.

Ο γιατρός διαπίστωσε πως ο οδηγός ήταν, δυστυχώς, νεκρός. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου. Την έρευνα για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ανέλαβε το Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία, φαίνεται πως ο άτυχος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να φύγει από την πορεία του, να προσκρούσει σε δέντρο και στη συνέχεια να ανατραπεί.

Στην παρούσα φάση, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν ο θάνατος του 73χρονου Κώστα Λάζου οφείλεται στην πρόσκρουση ή αν υπέστη καρδιακό επεισόδιο και έχασε τον έλεγχο του οχήματός του. Η νεκροψία αναμένεται να δώσει απάντηση στα αίτια του θανάτου του, διευκρινίζοντας και τις συνθήκες του δυστυχήματος.ΠΗΓΗ:ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια: