Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Προκαταρκτική σε βάρος αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση Εφραίμ

Προκαταρκτική έρευνα σε βάρος των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. που είχαν την ευθύνη για την ..
εκτέλεση της απόφασης σχετικά με την προσωρινή κράτηση του ηγούμενου της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ, διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Ευάγγελος Μπακέλος έδωσε εντολή στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάμπρο Τσόγκα να διενεργήσει έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τελέστηκε το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.
Στην παραγγελία του αναφέρει ότι οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο Αγιον Όρος όφειλαν να εκτελέσουν το ένταλμα προσωρινής κράτησης που εξέδωσε η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών σε βάρος του ηγούμενου Εφραίμ για την υπόθεση των ανταλλαγών της Μονής με το Δημόσιο και να τον οδηγήσουν φρουρούμενο στο Κέντρο Υγείας των Καρυών προκειμένου να ξεπεράσει εκεί το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.
Ως γνωστών, ο ηγούμενος Εφραίμ παρέμεινε φρουρούμενος στο κελί του στη Μονή Βατοπεδίου, μετά το πρόβλημα υγείας που παρουσίασε παραμονή των Χριστουγέννων, κι έμεινε εκεί, μέχρι την ανάρρωσή του, τρεις μέρες αργότερα, οπότε οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών και μετέπειτα στις δικαστικές φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται έκτοτε.
Πηγή:NAFTEMPORIKI.GR-ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!!!

ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗ!!

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΠΣΠΑ ΔΗΛΩΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΜΕ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥς ΝΕΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΕΝΩ Η ΕΛΜΕ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΑΦΜ ΟΠΩς ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ!


Η ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!

ΤΟ ΣΔΟΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΜΕ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ

ΤΡΕΧΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΔΑΝΙΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΠΣΠΑ ΣΚΟΥΦΑ 45 ΚΟΛΩΝΑΚΙ

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!!

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΓΟΝΕΙΣ