Επικύρωση του υποβιβασμού του Ηρακλή στη Football League 2


Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011
Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ, ο Ηρακλής υποβιβάζεται στη Football League 2. Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας επικύρωσε το πρακτικό της... συνεδρίασης της εκτελεστικής γραμματείας, με το οποίο ο Ηρακλής υποβιβάστηκε στη Γ΄ Εθνική (Football League 2).
Η απόφαση ελήφθη χωρίς να συζητηθεί, αφού το άρθρο 35 του ΚΑΠ προβλέπει στην περίπτωση προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια αποκλεισμό της ομάδας που θα προσφύγει από τους αγώνες τους πρωταθλήματος που μετέχει ή θα μετάσχει. Αυτό σημαίνει ότι ύστερα από τρεις συνεχείς αγώνες στους οποίους θα υπάρξουν ισάριθμοι μηδενισμοί, η ομάδα υποβιβάζεται στην κατώτερη κατηγορία.

Να σημειωθεί ότι αύριο αναμένεται να εκδικαστεί η αγωγή του Ηρακλή στο Εφετείο Αθηνών, κατά της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων για τον υποβιβασμό του στη Football League και τη συμμετοχής του Αστέρα Τρίπολης στη Σούπερ Λίγκα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, μετέβη στην Κύπρο, όπου θα συμμετάσχει σε «Στρατηγικό Συνέδριο» της UEFA. Το συνέδριο θα φιλοξενηθεί στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου στη Λεμεσό, με παρόντες τους πρόεδρους όλων των ομοσπονδιών-μελών της UEFA.
http://www.e-typos.com