Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjruRSPlIVgSmcAq9MNNBaErTxCgrENT1Q1zMg4sIHroMfV0owXaGzscd2sMGr0HxJUi43Dic_vquDvemynHM8m7xNdU3dgW3CkSsEC-gznYuwyRajs9npMdKa3jFA-Zo-kWhjq4CcVZthY/s1600/KALAITZIS+PROFIL.jpg 

Τετάρτη 14 Σεπτεμβριου 2011
του Δημ.Καλαϊτζή
Η διστακτικότητα στις δύσκολες αποφάσεις που κοστίζουν πολιτικά και χαλάνε τους "βολεμένους",η ατολμία στην γρήγορη προώθηση των μεταρρυθμίσεων, η εγγενής αδυναμία του συστήματος στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, έφεραν τη..
χώρα στο σημείο μηδέν για την επόμενη δόση και τους επικριτές μας να "καραδοκούν" και τον ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ να "τηλεδιασκέπτεται" σήμερα για το μέλλον της χώρας και για να πείσει ότι η Ελλάδα δέναι το κακό παιδί της Ευρώπης..
- Η ατολμία και η ανικανότητα των Ευρωπαίων επέτεινε την κατάσταση, με αποτέλεσμα να παρέμβει δυναμικά κι ο Μπάρακ Ομπάμα, για να κινητοποιηθεί η Ευρωζώνη για τη διάσωση της Ελλάδος και της ίδιας της Ευρώπης.
- Και ενώ όλα αυτά συνέβησαν, η κοινωνία στενάζει, η οικονομία δέν δείχνει σημάδια βελτίωσης, χρήμα δέν κυκλοφορεί και οι συντεχνίες (π.χ ΤΑΞΙ) απειλούν.
- Τί θέλουμε σάν Ελληνες να καταλάβουμε και να αποδεχτούμε ότι δέν πάει άλλο; Μήπως (επειδή τα έκαναν μαντάρα οι πολιτικοί μας  όλα αυτά τα χρόνια) δέν πρέπει κάποτε να σταμαστήσει  ο κατήφορος;
- Μήπως δέν πρέπει να φροντίσει η Ελλάδα τον εαυτό της έστω και την τελευταία στιγμή πρίν επέλθει η κατάρρευση;
- Οι κυβερνώντες πρέπει να αφήσδουν τους συναισθηματισμούς και να χτυπηθούν με τις σνυτεχνίες, να προχωρήσουν στις αποκρατικοποιήσεις και εν πάσει περιτπώσει άς κάνουν αυτά που απαιτεί η συγκυρία, χωρίς παλιννωδίες και πισωγυρίσματα και χωρίς να επηρεάζονται απο τους "συνδικαλιστάρες".
- Διαφορετικά θα βουλιάξουμε όλοι μαζί..

Δεν υπάρχουν σχόλια: